Heti szemezgető 5.

2017. február 11. 21:15 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Úgy látszik végre valahára kezd beállni, hogy a Heti szemezgető szombatonként jelenik meg, így most egy újabb válogatással készültem.

 

Syllable D900Mini Bluetooth fülhallgató

Ami az Apple-nek az új AirPods, az a Syllable-nek a D900Mini. Aki látta már az Apple új fülhallgatóját, az már nem lepődik meg ezen az újdonságon. A D900mini, Bluetooth 4.1 kapcsolaton kommunikál a telefonunkkal, így mindenképp meg kell bizonyosodnunk vásárlás előtt, hogy mobilunk támogatja-e ezt a kapcsolat típust, legyen az Android vagy Apple készülék. A fülhallgató vezeték nélküli, így csak a két kis hangkeltőt kell a fülünkbe dugni és párosítani telefonunkkal. Kábel mentessége révén kiváló gyaloglás, futás, túrázás, kerékpározás vagy konditeremben való edzéshez. A csomagban találjuk a 2 x fülhallgatót, kínai / angol használati utasítás, töltő doboz, USB kábel, 2 pár gumi gyűrű, hordtáska. Mint ahogyan az Apple termékénél, itt is a doboz, ahol a fülhallgatót tároljuk, szolgál egyben töltésre is Micro USB porton. Praktikus és így kisebb az esélye, hogy elvesztjük őket. Súlya mindössze 10 gramm. Mikrofonjának és a beépített akkumulátorának köszönhetően 3 óra beszélgetési időt biztosít. Zenehallgatási idő 2 óra, töltési idő kevesebb, mint 2 óra. Támogatja a A2DP, AVRCP szabványokat is.

Ha megtetszett a termék, itt nézheted meg

 

Xiaomi növény monitorozó

Nem tudom mit lehet ennek a terméknek a rendes hazai forgalmazásba vett neve, ha majd egyszer talán eljut kis hazánkba hivatalos is, akkor tudni fogjuk. Ha már minden termék arról szól, hogy felokosítják, a Xiaomi előállt nekünk egy új ötlettel, hogyan tudnánk növényeinknek a legjobbat nyújtani. A termék képes elemezni a talaj nedvességtartalmát, PH értékét, méri a hőmérsékletet és a páratartalmat. Tehát egy olyan eszköz, ami megmondja, hogy mi a jó a növénynek. A növény "életterének" monitorozása jó támpont lehet kertészek, zöldség- és gyümölcstermesztőknek és mindazoknak, akik fákat, füvet vagy szobanövényt nevelnek a lakásban. A termék elemmel működik, Bluetooth kapcsolaton csatlakozik az okostelefonhoz és a Xiaomi alkalmazásához, ami monitorozza növényünket.

Ha megtetszett, itt nézheted meg

Ezzel a kupon kóddal még olcsóbban megvásárolhatod: PLANTIT

 

JJRC H36 Kvadrokopter

Nemsokára itt van újra a jó idő. Azért az árért, amennyiért "őt" megvásárolhatjuk, nem szabad HD felbontású kamerát és hosszú ideig tartó töltés nélküli repkedést várnunk. Csak arra való, hogy jól érezzük magunkat és kiéljük, akár a gyerekekkel, akár csak saját magunk, hogy milyen repkedni a kertben vagy egy parkban egy ilyen kis géppel.

Ha megtetszett a termék, itt nézheted meg

 

Xiaomi Yeelight 16 millió színű LED égő

Xiaomi Yeelight, E27 foglalatú intelligens LED-es izzó jellemzője a 16 millió színű RGB színskála és 1700-6500K között állítható színhőmérséklet, mely a legjobb személyre szabható környezeti megvilágítást teszi lehetővé. A WiFi technológia segítségével, akár otthonról, akár távolról vezérelhetjük a lakásunk világítását. Az égő hosszú élettartamának köszönhetően akár 11 évig használhatjuk.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

NFC-s műköröm matrica

Előre is elnézést, de nem véletlenül keveredett ide utolsóként ez a termék. Mikor megláttam azt hittem, hogy valami high-tech cucc. Ez kérem szépen, egy körömre felhelyezhető NFC chip, ami felvillan, ha a közelben RFID technológiával ellátott termékhez érintjük, pl.: okostelefon.

Ha megtetszett a termék, itt tekintheted meg

 

Ha érdekelnek az akciók, akkor nézd meg az Akció kereső oldalunkat, ahol kedvezményekkel, leértékelésekkel és kupon kedvezményekkel találkozhatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3512248846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása