Heti szemezgető 11.

2017. március 25. 17:09 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Mint azt már tudjátok, ebben a hetente megjelenő válogatásban mindig valami újdonságot próbálok bemutatni nektek. Olyan dolgokat, amik kicsit talán furák, de hamar rájön az ember, hogy nagyon is hasznos holmik. És persze ezen kívül megmaradunk a realitás talaján is, az újdonságként megjelenő kütyükkel, termékekkel.

Flymote AF106 Air mouse

A kemény 5.99$-os értéken árult, távirányítóba épített vezeték nélküli egér nevetségesen jó választás. Akinek van Androidos médialejátszója vagy sűrűn prezentál Windows, Linux, MacOS platformon annak nyújt segítséget ez a kis eszköz. Nem kell egeret vásárolnod, hogy kezelni tudd az Android rendszerű médialejátszódat a nyomogatós, lassú távirányító helyett. A távirányító két darab AAA ceruzaelemmel működik, a belsejében található az USB-s adaptere, amit a vezérelni kívánt eszközhöz kell csatlakoztatnunk. Működés távolság 10 méter, 6 tengelyes giroszkóp felel a pontos mozgásért.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi Soocas X3 elektromos fogkefe

A Xiaomi megint újított és az elektromos fogkefék piacán is megvetette a lábát. Nem is lenne hű a cég önmagához, ha nem próbálta volna meg felokosítani ezt a termék kategóriát is.

Ahogy azt már megszokhattuk, a letisztul forma és a precíz tervezés jellemzi ezt a produktumot is.  A beépített 1000mAh teljesítményű lítium-ion akkumulátor töltési ideje, amellyel ideje, körülbelül 25 napra terjed ki. Az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül kommunikáló eszköz segítségével adatot kapunk a fog tisztítás intenzitásáról, a hátralévő akkumulátor kapacitásról és a fej csere szükségességéről is. A vezeték nélküli kapcsolat segítségével beállíthatjuk a fogmosás intenzitását és idejét is a már kapott adatok alapján, a beállítható négy fix tisztítási programon felül, amit magáról az eszközről indíthatunk. A 19,30 x 2,40 x 2,40 cm méretekkel és 123 gramm súllyal rendelkező eszköz IP7-es védettséggel rendelkezik. A töltéshez csak be kell helyezni a tartónak is kialakított dokkolóba.

Kupon kóddal olcsóbban megvásárolhatod, ehhez csak be kell írni a rendelésnél ezt a szöveget: SOOCASX3  

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi hordozható hangfal

 A tavasznak lassan vége, a nyár már az ajtónkon kopogtat. Kimozdulhatunk a lakásból, kezdődhetnek a kinti programok. Lemenni a telekre, egy kis szalonnasütés, sátorozás, kirándulás csoportosan esetleg osztállyal, sok olyan lehetőség, ahol jól jöhet ez a kis Bluetooth-os hangfal.

A műanyag és fém borítású 12.4 x 6 x 2.7 cm méretű és 227 gramm tömegű kis hangkeltő egy 1200 mAh teljesítményű akkumulátort kapott, amit USB-n keresztül tölthetünk és 10 órán keresztül bírja szuflával. Két darab 2.5 Wattos hangszórót kapott rejt magában, amiket Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül szólaltathatunk meg.

Ha megtetszett, itt megtekintheted

 

Xiaomi Yeelight 16 millió színű LED égő

Visszatérőként a Xiaomi Yeelight, E27 foglalatú intelligens LED-es izzó jellemzője a 16 millió színű RGB színskála és 1700-6500K között állítható színhőmérséklet, mely a legjobb személyre szabható környezeti megvilágítást teszi lehetővé. A WiFi technológia segítségével, akár otthonról, akár távolról vezérelhetjük a lakásunk világítását. Az égő hosszú élettartamának köszönhetően akár 11 évig használhatjuk.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Elephone C1X mobiltelefon

 

Szándékosan a végére hagytam az Elephone kis üdvöskéjét, az alsó árszegmensbe betörni kívánó C1X-et. A telefon belseje a közép kategória alsóbb lépcsőfokainál elhelyezkedő hardverek összessége. A külső a felsőbb árszegmensbe pozícionált készülékekkel is versenyezhetne. Az ára, pedig ehhez mérten pont az a kategória, amire azt mondjuk, nahát, ez tök jó!

Igen, 89$. És ezért az árért egy fémházba öltöztetett, 5.5 colos HD felbontással operáló kijelzőt kapunk. Egy 64 bites, négy magos MediaTek 6737 processzort, 2 gigabájt memóriát és 16 gigabájt belső tárhelyet, amit mondanom sem kell, hogy bővíthetünk, egészen 64 GB-ig. 5 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamera, akkumulátora 2500 mAh, fedélzetén Android 6.0.

Ha ennyi nem lett volna elég, sorolom a többi pozitívumot. A fém hátlapon egy ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Egyszerre két SIM kártyát támogat, és felvértezték a kis hazánkban sokaknak fontos 800 Mhz-es, B20-as frekvenciát támogató LTE hálózat vételére is. Ugye, hogy így már ajánlottnak is tekinthető?

Mit szóltok, legyen róla egy teszt?

Írd meg itt a cikk alatti hozzászólásban vagy e-mailben a nezdmitrendelszblog@gmail.com címre.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el Like-olni az oldalt a Facebookon, hogy erőt adjon a kis csapatunknak még több cikk írásához, amikről így első kézből értesülhetsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6212369543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása