Heti szemezgető 16.

2017. április 29. 22:26 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Megint egy újabb hét. Lássuk milyen újdonságok léteznek, amikkel talán még nem találkoztál.

 

3D nyomtató toll gyerekeknek

Talán lassan vége a papír alapú rajzolásnak is? Nagyon remélem, hogy nem. Gyerekként imádtam rajzolni, de amit ezzel a tollal készítünk az meg is elevenedik. Nem egy XXI. századi varázsceruzáról van szó, hanem egy tollba rejtett 3D nyomtatóról. Külön megvásárolható 0.4-0.7 mm átmérőjű PLA betéttel üzemel, amit megolvasztva különféle formákat hozhatunk létre. Rajzolhatunk kulcstartót, medált, bármit, amit szeretnénk.

Ha tetszett a termék, itt megtekintheted

 

Vezeték nélküli kapcsolóval irányítható konnektor

Végre egy olyan termék, amely távirányítójához nincs szükségünk elemekre. De ebben nem merül ki a tudása.

Az itthon is használt, EU szabványú konnektorba helyezhető irányítható aljzat vezérlője a mechanikus energiát alakítja át elektromos energiává. Azaz amint lenyomjuk a gombját, a keletkező energiát átalakítva rádiófrekvenciás jelet küld a maximálisan 20 méteres távolságon belül vezérelni képes foglaltnak, így ki-be kapcsolhatjuk azt. Ez jó lehet arra, ha éppen az éjjeli szekrényen tartjuk a kapcsolót, így nem kell kikelnünk az ágyból, ha például az éjjeli megvilágításért felelős hálózatba csatlakoztatható lámpa fel/le kapcsolásáról van szó.

 

Ha tetszett a termék, itt megtekintheted

 

HUAWEI külső akkumulátor

Akinek eddig nem volt bizodalma a számára ismeretlen gyártók által forgalmazott külső akkumulátorok iránt, az most fellélegezhet. A HUAWEI piacra dobta a 13.000 mAh kapacitású power bankját. Az egy MicroUSB és a két szabványos USB csatlakozó kimenettel szerelt fém ház borítású mobil telep 2A kimeneti és bemeneti teljesítményre képes. Mérete 11.7 x 7.6 x 2.3 centiméter, súlya 405 gramm.

Ha tetszett a termék, itt megtekintheted

 

Olvastad már az ILIFE V5 robotporszívó tesztünket?

ilife_v5_intelligent_robotic_vacuum_cleaner_ultimate_smart_sweeper_robot_zp3061200917006_2.jpg

 

Kerékpárlánc tisztító

A jó időnek hála, végre én is elővehetem újra a biciklimet. De ilyenkor neki kell állni, átnézni, hogy minden flottul működjön és ne érjen minket meglepetésként egy porózus gumi, egy nem fogó fék vagy egy akadó, csikorgó lánc. Az utóbbira lehet gyógyír a csak simán a láncra felhelyezhető tisztító fej. A sörtékkel és olajozó tartállyal szerelt eszközbe csak be kell vezetni a láncot és párszor áttekerni rajta, így megszabadítva az apró szennyeződésektől és biztosítva a kellő kenőanyag felvitelét.

Ha tetszett a termék, itt megtekintheted

 

MIXZA TOHAOLL memóriakártyák

A MicroSD kártyák széles tárháza megtalálható a gyártó kínálatában, legyen az 16, 32, 64 vagy 128 GB kapacitású.  A Class 10 osztályú kártyák elérhető legnagyobb olvasási sebessége 80 MB/s.

Ha tetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1012468165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása