Heti szemezgető 18.

2017. május 14. 11:49 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Egy kicsit megcsúszott az eredeti időpontra betervezett Heti szemezgető újabb része. De most itt van, olvassátok hát! 

 

Superlux HD668B Stúdió fejhallgató

A Superlux HD668B egy olcsó stúdió fejhallgató, amely a a fej résznél kialakított párnázás miatt sokkal kényelmesebb használatot biztosít.

Főbb jellemzői:

- Frekvencia 10Hz-30KHz

- Félig nyitott design, 50mm driverek,

- tartós fülvédő, kényelmes viselet még hosszú idő után is,

- a fejhallgató oldaláról lecsatlakoztatható kábel,

- mellékelt 1m és 3m hosszúságú kábel,

- aranyozott 3,5 mm-es csatlakozó.

Lehetőség van EU-ból is rendelni, így nem csak gyorsabban kapod készhez, de nem kell számolnod a vám vagy áfa költségeivel sem.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 

Xiaomi Mi Wifi Router 3

 

A Xiaomi szokásos puritán, de gyönyörű kivitelű routere, amely lehelet vékony és a maximális stabilitás érdekében négy antennával szerelt eszköze a vezeték nélküli hálózaton maximálisan 1167mbps sebességre képes.


A legújabb 802.11ac WiFi technológiával felvértezett eszköz, amely 3-szor gyorsabb, mint a vezeték nélküli N szabványú routerek, a legnagyobb adatátviteli sebesség 1167Mbps is lehet. A 867Mbps vezeték nélküli sebesség az 5 GHz-es tartományban, míg 300Mbps 2,4 GHz-es hálózaton. A Xiaomi Mi WiFi Kétsávos Wireless Router 3 jó választás lehet a zökkenőmentes HD streaminghez. A négy antennával nagyobb lefedettséget és jobb teljesítményt biztosít. Egyetlen hátránya, amit miatt nem egyeduralkodó az a 100mbps-os LAN portja, de aki csak vezeték nélküli használatra vásárolja, annak szinte tökéletes választás.

Főbb jellemzők:
- Legújabb 802.11ac WiFi szabvány,

- Egyidejű kétsávos hálózatok, 2,4 GHz-es (300 Mbps) és 5GHz (867Mbps).

- Négy külső antenna

- A jól megszokott okostelefonnal is vezérelhető és testreszabható Xiaomi MiWiFi APP a router beállításához, használatához. 

- MT7620A processzor, 128MB SLC NAND Flash ROM, 128 MB DDR2 RAM

- Biztonsági protokoll: WPA-PSK , WPA2-PSK.

Lehetőség van EU-ból is rendelni, így nem csak gyorsabban kapod készhez, de nem kell számolnod a vám vagy áfa költségeivel sem.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Nézd meg az NMR blog Facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékozódhatsz a legújabb akciós termékekről, többek között a most megjelent Bluboo D1-ről is

1000000000000000.jpg

716 Kids táblagép gyerekeknek

Az elég fura márkájú, de a felhasználói közönséget megcélzó eszköznek akár még lehet is piaca azoknál a felhasználóknál, akik már unják, hogy csöppségük nem a jól bevált játékaikkal, hanem a szülők táblagépével szeretne játszani. 

A 7 colos kijelzővel ellátott és négy színben kapható eszköz nem rejt csúcs hardvert a műanyag borítás alatt. Sőt, mi több, ha azt halljuk, hogy Android 4.4, 512 MB memória és 1.2 GHz-es két magos processzor, akkor valami 3-4 évvel ezelőtti nagyon alap telefon ugrik be elsőre. De ez az eszköz nem is arra van, hogy a legmodernebb alkalmazások fussanak villám sebességgel. A kijelző 1024 x 600 pixel felbontású, a belső tárhely 8 GB, amit memóriakártyával bővíthetünk 32 GB-ig. 

Arra, hogy a gyerkőc Yotube-on mesét nézzen, illetve hallgasson, rajzoljon vagy valami neki illő játékkal játsszon, arra teljesen elegendő. Elő és hátlapi kamerával is rendelkezik. Beépített akkumulátora 3.000 mAh kapacitású, a mellékelt töltő fej támogatja a hazai 220V-os hálózatot is, de egy átalakító szükségeltetik a nálunk lévő aljzatba való csatlakoztatáshoz. 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 

Smart frog mini párásító

Ez a 8 x 8 x 17.5 cm méretű párásító kiváló megoldás autóban, otthon, szállodában. A mellékelt 1 méter hosszúságú USB kábelről üzemel. A halk ultrahangos működés szinte hangtalan. Kis mérete miatt legfeljebb 6 négyzetméteres helyiségben használható hatékonyan. Automatikus kikapcsolás. Víztartály kapacitás 280ml.

 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi Bluetooth-os, adapteres egér

Újra bekerült ez a Xiaomi egér, mert most megint olcsóbban megszerezhető, a készlet erejéig 17$-ért.

Egyrészt a külleme fogott meg. Szeretem a letisztult formákat és ahogy a gyártót ismeri az ember, ez megint egy olyan termék, amiben nem tud hibát találni. A fehér-ezüst színben kapható egér tulajdonsága, hogy nemcsak Bluetooth 4.0 kapcsolaton képes kommunikálni az adott eszközzel, ami lehet TV, számítógép, telefon vagy egy táblagép, hanem akár USB-n is csatlakoztathatjuk számítógépünkhöz. Ugyanis egy 2.4Ghz-es frekvenciát támogató vezérlőn keresztül is képes kommunikálni, így magunkkal vihetjük bárhova, minden eszközzel kompatibilis, ha nem Bluetooth-on, akkor a mellékelt vezérlőjével csatlakoztatható. Két darab AAA elemmel működik, súlya csupán 78 gramm, optikai felbontása 1200Dpi.

A termékről készült tesztet itt olvashatod.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7612504101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása