Újabb GearBest akció

2017. május 15. 09:25 - nezdmitrendelszblog

A GearBest ígérete szerint megkezdte újabb akcióját, ma 15-én 9 órakor. A második körös akció sorozatban most már megtalálhatók az ILIFE termékei, azaz a CHUWI robotporszívó családjába tartozó termékek. Az akció másik, nagyobb része pedig az Elephone termékeit foglalja magában, ahol megszerezhetjük magunknak a nem csak a nevében, hanem a küllemében is igencsak a Samsung készülékére és a nevében is arra hajazó S7 típust. Sem a külsőre, sem a belső hardverre nem lehet panaszunk az Elephone S7 kapcsán. Ezen felül megtalálhatjuk a gyártó akciókameráját, fülhallgatóját és más termékeit is.

Nagy kedvezménnyel érhetőek el a Teclast táblagépei, illetve a MECOOL médialejátszói is.

ILIFE

1_5.jpg

ILIFE V1 nettó 79.99$

ILIFE V7 nettó 146.99$

ILIFE X5 nettó 129.99$

A többi ILIFE akciót itt találod

Ezen kívül a hozzá vaó kegészítők sokasága is az akció tárgyát képezi.

 

Elephone

 2_4.jpg

Az Elephone S7 egy 5.5 colos, lekerekített FULL HD kijlezővel rendelkező, tíz magos MediaTek HelioX20-as processzorral szerelt készülék. Memóriából 4GB, háttértárból 64GB áll rendelkezésre. De választható kisebb 3/32GB-os verzió is. Kamerái 5 és 13 megapixlesek. Az akcó erejéig 255$ helyett nettó 176$-ért megvásárolhatjuk, ami igen jó vételnek számít a hardveres szempontokat nézve.

A terméket itt tekintheted meg

A többi Elephone akciót itt találod

 

Teclast

3_2.jpg

A Teclast Android és Windows rendszerű, esetleg dual OS táblagépei, amin mindkét rendszer fut, itt tekintheted meg.

 

MECOOL

4_1.jpg

Az akár Android 7.1-el ellátott 4K felbontást támogató lejátszókat itt tekintheted meg.

 

A múltkor már találkozhattatok egy gyors kérdőívvel, most kibővítettük azt. Szánj rá 1 perc 20 másodpercet, ami a kiöltéshez szükséges. Ahhoz, hogy a blog a lehető legjobb úton haladjon tovább, a segítségetekre van szükség, hogy olyan témákkal tudjunk szolgálni, amiket szívesen olvastok.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr312505693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása