Bejelentették az Android Go-t

2017. május 19. 09:15 - nezdmitrendelszblog

Gyorsulhat az alsó kategória

what_is_android_go_thumb800.png

A Google fejlesztői konferenciáján szó volt többek között az Android Go operációs rendszerről is, melynek nagy előnye, hogy azok a felhasználók, akik nem rendelkeznek csúcshardverrel szerelt okostelefonnal, nem kell lemondaniuk a készülékük gördülékeny használatáról.

A belépőszintű készülékekre optimalizált rendszert és az arra írt Google szoftvereket hasonló képpen optimalizálja, mint a manapság is használható Lite verziójú alkalmazásokat. Így ezek az alkalmazások kevesebb erőforrást használnak és kisebb adatforgalmat generálnak.

google-i-o-2017-where-when-dates-tickets-nsmartphone_com-02.jpg

A hamarosan megjelenő Android O operációs rendszert követően a készülékgyártóknak már kötelező lesz az új Go rendszert használniuk az 1 GB vagy annál kevesebb memóriával szerelt készülékeiken. Ezeken az eszközökön a már említett Google alkalmazások is már az alacsonyabb erőforrás használatra lesznek kihegyezve, de a Play áruház is csak olyan applikációkat ajánl a felhasználóknak, amelyek megfelelnek a szoftveróriás előírásainak.

Ha idáig eljutottál a cikkben, kérlek töltsd ki ezt az 1 perc alatt kivégezhető kérdőívet, hogy olyan cikkekel tudjunk szolgálni, amiket szívesen olvasnál. Köszönjük!

1000000000000000.jpg

android-go-main.jpg

Ez mindenképpen jó hír azoknak a felhasználóknak, akik nem akarnak nagy összeget kifizetni egy okostelefonért és nem feltétlenül kell belenyugodniuk, hogy "az olcsó telefon, lassú telefon". Így, nagyon várjuk a Google új próbálkozását az új rendszerrel.

Ne felejtsétek, ha szombat, akkor este Heti szemezgető. 18-órakor már megtudhatod, mik az erre a hétre tartogatott érdekes dolgok. 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5912524929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása