Újabb hír az Ulefone Gemini Pro-ról

2017. május 21. 10:08 - nezdmitrendelszblog

gemini-pro_1920x1080-640x360.jpg

Most jött egy kis kedvcsináló videó az Ulefone-tól, az új Gemini Pro készülékéhez. Az Ulefone legújabb zászlóshajója, a sokak által nagyon várt Gemini Pro hivatalosan május 31-én fog elrajtolni.

1482721616_777ulefone_gemini_pro_resize.jpg

A hardveres felépítésre nem lehet panaszunk. A gyártó szokásához híven MediaTek rendszerchipet alkalmaz a legújabb készülékében is. A Helio X27 2,6 GHz-es tíz magos processzor hajtja a telefont, valamint 4 GB memóriát és 64 GB belső tárhelyet kapunk. A hátlapon dupla kamera rendszer kapott helyet, amelyben két 13 megapixeles Sony IMX258 szenzor teljesít szolgálatot. Ilyen optika található többek között a Vernee Mars, Xiaomi Redmi 4X és a Meizu M3E-ben is. Az 5.5 colos és Full HD felbontású kijelző Gorilla Glass 3 védelmet kap. Nem kell majd panaszkodnunk a hálózati lefedettség miatt sem, ugyanis támogatni fogja a B20-as frekvenciát is.

Azt is tudjuk, hogy a Gemini Pro háza teljesen fémből készül, a home gombot ellátták ujjlenyomat olvasóval is és a telefon aljára egy USB Type C port kerül. Az előzetes híresztelések alapján először fekete és piros színekben lesz kapható az Ulefone Gemini Pro, de később több színvariánst is kaphat. Akkumulátora 3680mAh kapacitású. Fedélzetén várhatóan már a legújabb, Android 7.0 rendszer fog futni.

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: mobiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7712529045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása