Újabb infók a keret nélküli Doogee MIX-ről

2017. május 22. 21:34 - nezdmitrendelszblog

És ha szerencsés vagy 9.9$-ért a tiéd is lehet

193540scnzq22zo4scoda2.jpg

Újabb hírek röppentek fel a Xiaomi Mi MIX készülékéhez nagyon hasonlító Doogee MIX-ről. Az 5.5 colos HD, azaz 1280 x 720 pixel felbontású megjelenítő, három oldalsó kerete szinte eltűnt a készülékről. Persze fizikailag ott vannak, de nagyon vékony kávákat tudtak kialakítani az oldalsó kereteknek, így kár keresnünk az előlapi kamerát a megszokott helyén, a telefon tetején, ez ugyanis alulra került, a készülék előlapi gombjának síkjában találjuk, jobb oldalon. A memóriára és a tárhelyre nem lesz panaszunk, ugyanis előbbi 6 GB, utóbbi pedig 128 GB lesz. A számolásért egy MediaTek Helio P25 lesz a felelős, ami egy 16nm-es gyártástechnológiával készített, nyolc magos, maximálisan 2.5 GHz-es processzor, ami támogatja a dupla hátlapi kamerák kezelését is. Erre szükség is van, ugyanis hátulra egy 16 és egy 8 megapixeles optika került.

A processzorról kikerült egy Antutu pontszám is, 83569 pontot ért el a benchmark alkalmazásban. Az első 1000 vásárló ajándék VR szemüveget kap a készülék mellé. Illetve a Doogee weboldalán, ha feliratkozunk, öt szerencsés nyertes 9.9$-ért vásárolhatja meg az új jövevényt. Ha te is a nyertesek között vagy mindenféleképp tudasd velünk :)

183941sowmloei6slmi6xj.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2912533211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása