Heti szemezgető 20.

2017. május 27. 19:20 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Erre a szombatra egy kicsit nagyobb csomaggal készültünk nektek. Több kütyü került bele és jó hír, hogy vannak EU raktáras, illetve akciós kóddal is megvásárolható termékek is. 

Köszönjük, hogy kitöltöttétek a kis kérdőívünket is, nagyjából mi is ilyen eredményre számítottunk, amiket ti megválaszoltatok. El is mondom, mert nem titok, hogy a legtöbb szavazatot kapott kategória, amit szívesen olvasnátok az a mobiltelefon szekció, második az elektronikai eszközökről készült cikkek és harmadik helyre kerültek a vegyes írások kütyükről kategória, amik mindenből tartalmaznak egy kicsit. Még egyszer köszönjük.

 

DM S3 - Otthoni vezeték nélküli tárhely

Külső vezeték nélküli tárhely IOS és Android eszközökhöz.

Nem elég az IOS vagy Android rendszerű telefonod, táblagéped belső tárhelye vagy csak egy kicsi hordozható tárhelyet szeretnél? A U disk 64 GB-os kapacitása sok mindenre elegendő. MicroUSB portján keresztül láthatjuk el energiával, akár egy power bankról, de belső akkumulátorral is rendelkezik. Egy hordozható 802.11b / g / n 2.4G hálózaton működő vezeték nélküli felhő tároló, HD videók, zenék, fotók és fájlok több eszközön történő megosztásához (például az iPhone, iPad, iPod touch, Android).

Funkciók:
- A U disk egy WiFi hotspotot hoz létre, amelyre csatlakozhatsz a telefonodra letöltött applikációval, Androidos telefonok esetében OTG-n keresztül kábellel is csatlakoztathatod,

- Beépített 430mAh akkumulátor, 

- Több eszköz egyidejű csatlakoztatása,

- Egy gombos biztonsági mentés funkció, ami lementi a fényképalbumot és a névjegyzékek,

- Kompakt kialakítás, könnyen hordozható,

- IOS és Android és Android OTG funkció

- Beépített titkosítás,

 
Energia felvétel: 5V / 1000mA,

Használati idő akkumulátorról: 2h,

Készenléti idő: 4 óra,

WiFi hatótávolság: 8m

Az ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Alumínium asztali lámpa érintésérzékeny kapcsolóval

Ennyiért szerintem itthon nem kapni ilyen fajta terméket, főleg ingyenes szállítással. Bár most nem is ez a fontos, de azért nem egy utolsó szempont. A márkajelzés nélküli asztali lámpa, amely alumíniumból és műanyagból épül fel 21 LED-el világítja meg az éjszakát. Az talp és a fényt kibocsájtó felső rész négyzetes formája 15 x 11, illetve 15 x 9 centiméter átmérőjű. A lámpa teljes magassága 37.5 cm.

Tökéletes az irodában, hálószoba, nappaliban, gyerekszobában.

Főbb jellemzők:

- egyszerű és elegáns design, modern és divatos megjelenés,

- könnyen kezelhető, érintés-érzékeny vezérlő panel a lámpa talpán,

- 21 SMD 2835 LED, hosszú élettartam, akár 50000 óra,

- 130 fokos forgatási szög,

- energiatakarékos, alacsony energiafogyasztás,

- állítható fényerő (a kapcsoló gomb folyamatos érintésére),

- beépített 600mAh újratölthető lítium-ion akkumulátor,

- feszültség: DC 5V, teljesítmény: 3W, 130LM, töltési idő: 2 - 3 óra, világítási idő egy feltöltéssel: 2 - 5 óra

- anyaga: ABS + alumínium ötvözet

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

OUKITEL C5 Pro 4G okostelefon

Az alacsony áru készülékek táborát erősíti az OUKITEL C5 Pro, ami nem jelenti azt, hogy egy használhatatlan készüléket kapunk, épp ellenkezőleg, minden megvan benne, hogy ne kelljen feladnunk azt a tényt, hogy kevés pénzért csak ősrégi telefont kapunk. Elöl a HD felbontású 5 colos kijelző, 2 megapixeles kamera, fényérzékelő, alul a kapacitív érintőgombok. A belsőt tekintve egy MediaTek MTK6737 processzor dolgozik benne. 64 bites 4 magos, magonként 1.3 Ghz órajelre képes. Ehhez társul 2 GB memória és 16 GB tárhely, amit memóriakártyával bővíthetünk, nem túl sok, 32 gigabájtig. Bluetooth 4.0, b/g/n-es wifi, Dual Sim támogatás, ami vagy két kártyát kezel, vagy egy SIM és egy memóriakártya lehet benne a telefonban. Android 6.0 rendszerrel érkezik, amit OTA-n frissíthető. Akkumulátora 2000 mAh teljesítményű. A tartozékok között egy angol nyelvű használati útmutatót, egy USB kábelt, egy 1A teljesítményű töltő adaptert és egy szilikon tokot találunk.

A C5Pro kuponnal csak 72.99$+postaköltség, de mivel európai raktárból szállítják, ezért nem kell semmi mást fizetni, ami igen pozitív dolog. Így ~ 20.000 forint, ha beleszámítjuk a postaköltséget is.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

CHUWI LapBook Windows 10-zel EU raktárból

A CHUWI LapBook-ja a táblagépekből jól ismert négy magos Intel Cherry Trail Z8300 processzorát kapta, ami 1.44GHz-en ketyeg. 15.6 colos FULL HD kijelző, 4 GB memória és 64 GB belső tárhellyel szerelt gépben megtalálható a Bluetooth 4.0, wifi, 1 x USB 3.0 és 1 x USB 2.0 port, Mini HDMI, MicroSD foglalat, fülhallgató csatlakozó. Mérete: 37.1 x 23.9 x 1.8 cm, súlya 1.89 kilogramm. A gép előtelepített Windows 10-zel érkezik, amelyen alapértelmezetten angol és kínai nyelv található, a magyar nyelv Windows-on belül letölthető hozzá. Angol kiosztású billentyűzettel érkezik, akkumulátora méretes 10.000 mAh teljesítményű.

Jó hír, hogy EU raktárból szállítják, így nem kell áfát fizetned és a LapBoo kuponnal még kedvezményt is kapsz rá.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi hátizsák, akár 14"-os laptopokhoz is

A Xiaomi hátizsákja poliészter anyagból készült, tartós, karc és vízálló. Állítható és párnázott szíj (45 - 75 cm) a puha és kényelmes használatért. 20L  kapacitású és 25kg teherbírású.

A XMBHK1 kupon kóddal még olcsóbban megvásárolhatod.

Az ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi Mi 6 okostelefon

A készülékbe egy Qualcomm Snapdragon 835 került, ezt a már-már brutális teljesítményt támogatták meg a Xiaominál, 6 GB memóriával és 64 GB tárhellyel, illetve választható 6/128 GB-os verzió is. A kijelző megmaradt a korábbi "Mi" szériánál is ismert 5.15 colos FULL HD felbontású kijelző. A készülék háza, ami a fröccsenő víznek is ellenáll, teljes egészében egy karcoknak ellenálló üvegből készült, melynek lekerekített élei felelnek a kényelmes fogásért. Az előlapon található gombba építették a gyártónál jól ismert, szinte tökéletesen pontos ujjlenyomat olvasót. Az előlapon egy 8 megapixeles optika található, a hátlapra dupla kamera került, melyből mindkét optika 12 megapixeles, természetesen autofókusszal és dupla villanóval rendelkeznek. A készülékbe már a legújabb Bluetooth 5.0 került, a GPS támogatja a Beidou, Glonass műholdakat is. A készülék két Nano SIM kártyát támogat, az elődtől átvett "hiányossággal", ugyanis nem támogatja a B20-as LTE frekvenciát, így itthon be kell érjük a 3G-vel, illetve egyes szolgáltatóknál továbbra is támogatott 4G frekvenciával. Beépített akkumulátora 3350 mAh teljesítményű, amit a mellékelt Quick Charge 3.0 kompatibilis, USB Type-C, US szabványú (ehhez be kell szereznünk egy átalakítót, aki nem rendelkezik otthon eggyel, hogy itthon is használni lehessen) töltővel tölthetünk. A jack csatlakozót elhagyták a készülékről, de a csomagban mellékelnek hozzá egy USB Type-C - jack átalakítót. A készülék már a legújabb, 7-es verziószámú Androiddal érkezik, amely az oldalon található információk szerint már megkapta a magyar nyelvi támogatást is.

A RmiMi6 kóddal nettó 429$ ez a csúcskategóriás ragadozó.

Az ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát, de még ezzel együtt is nagyon jó ár-érték arányú készülék.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi Mi 5 okostelefon

Nem csak a fém ház és a hátul lekerekített edzett üveg élek teszik prémium kategóriás készülékké ezt a telefont. A Snapdragon 820-as processzor, a 3 GB memória és a 64 GB tárhely egy jó darabig ki fog szolgálni még minket. A belső tárhelye UFS 2.0, tehát a sebességre nem lehet panasz. A kijelző 5.15 colos FULL HD felbontású. A hátlapon egy 16 megapixeles, 4 tengelyes optikai képstabilizátorral felvértezett Sony IMX298 szenzor teljesít szolgálatot. Akkumulátora 3.000 mAh teljesítményű, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk és támogatja a Quick Charge 3.0-t is. Bluetooth 4.2, NFC, Glonass és Beidou műholdak támogatása, Dual SIM kezelés. Egyetlen hátránya talán a B20 hiánya lehet. 

A 64GBMI kóddal nettó 199.99$ ez a még mindig felsőkategóriába szánt készülék.

Az ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5012544055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása