Egy éves az oldal - Születésnapi játék

2017. június 09. 06:36 - nezdmitrendelszblog

1st-birthday-blue-balloons-.jpg

Pontosan egy éve annak, hogy elindult az oldal. Amikor elkezdtük, bele sem mertünk gondolni, hogy mikor fog eljönni az első születésnap, olyan messzinek tűnt. Aki már a kezdetektől olvas minket, az tudja, hogy csak nem régóta vagyunk jelen a blog.hu-s címünkön, korábban máshol volt elérhető az oldal. És, bár itt még csak öt hónapja vagyunk jelen, de ez idő alatt is egy jó kis társaság gyűlt össze, amit köszönünk Nektek. Nagyon jó tudni, hogy ilyen olvasótábor van a blog mögött. Jó olvasni az egyes cikkek hozászólásait, sokszor rengeteg információval láttok el minket is, olyan termékekről, amiket ti is használtok. Szeretnénk, ha minél nagyobb közösség gyűlne össze és osztaná meg saját tapasztalatait egy egy termékről.

Mindig is próbáltuk kerülni, de úgy gondoltuk megadjuk magunkat és az oldal születésnapjának alkalmából indítunk egy játékot, aminek a nyertese egy 20$ értékű terméket választhat a GearBest webáruházból. Így akár egy szuper fülhallgatód, külső akkumulátorod, pólód, táskád vagy ki tudja még mi lehet a több ezer termék közül, amikből választhatsz. 

Ahhoz, hogy részt vegyél a nyereményjátékban nem kell mást tenned, mint:

- Nyomj egy Like-ot ehhez a poszthoz és

- Oszd meg ezt a posztot a "Megosztom" gombbal, 

Sorsolás június 17-én. A nyertest a random.org segítségével sorsoljuk ki.

Addig is, itt tudsz szétnézni, hogy ha te nyernél, milyen ajándékot választanál.

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3912510691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása