Heti szemezgető 22.

2017. június 10. 18:01 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Az oldal a mai nap lett egy éves. Köszönjük, hogy te is tagja vagy ennek a kis közösségnek. Folytatjuk a munkát, így máris olvashatjátok az erre a hétre összválogatott Heti szemezgetőt.

KCASA KC-BT007 duplafalú rozsdamentes acél flakon

KCASA duplafalú flakon, mind a belső és külső oldalak 18/8-as (18% krómot és 8% nikkelt tartalmaz) rozsdamentes acélból készültek. 
A dupla falnak köszönhetően a hideg italokat akár 24 a meleg italokat pedig akár 12 órán keresztül tudja hidegen/melegen tartani. A karcsú üveg design kompakt, 27 cm magas, 7.3 cm átmérőjű, 340 gramm tömegű és 500 ml kapacitású. Kényelmesen elfér az autó pohártartójában, a kerékpár palacktartójában vagy a hátizsák oldalán. BPA és ftalát (szerves vegyület) mentes rozsdamentes acél.

Alacsony ára miatt nem kell semmilyen plusz költséggel számolnod

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

IPREE kültéri felfújható ágy

Két rétegből álló fotel, ami a könnyű súly és egyszerű használata miatt bárhol elővehetünk. Nagy teherbírású vízálló anyagból. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt használható. Mellékelt hordozható táska a könnyű tároláshoz és szállításhoz. Nincs szükség pumpára, elég széllel szembe állni, ami megtölti levegővel és már le is zárhatjuk a termék végeit a záró pántokkal, hogy használhassuk. 

Alacsony ára miatt nem kell semmilyen plusz költséggel számolnod

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

SOOCAS X3 elektromos fogkefe

A Xiaomi családjába tartozó SOOCAS X3 egy gyönyörű szép fekete elektromos fogkefe, ami ha lenne egy szépségverseny ebben a kategóriában, biztos, hogy dobogós helyen szerepelne a termék. 

Ahogy azt már megszokhattuk, a letisztul forma és a precíz tervezés jellemzi ezt a Xiaomi produktumot is.  A beépített 1000mAh teljesítményű lítium-ion akkumulátor egy feltöltéssel 25 napra elegendő használatot biztosít. Ha akarjuk Bluetooth-on keresztül akár okostelefonunkkal is összeköthetjük, segítségével adatot kapunk a fogaink tisztításának intenzitásáról, a hátralévő akkumulátor kapacitásról és a fej csere szükségességéről is. A vezeték nélküli kapcsolat segítségével beállíthatjuk a fogmosás intenzitását és idejét is a már kapott adatok alapján, a beállítható négy fix tisztítási programon felül, amit magáról az eszközről indíthatunk. A 19,30 x 2,40 x 2,40 cm méretekkel és 123 gramm súllyal rendelkező eszköz IP7-es védettséggel rendelkezik. A töltéshez csak be kell helyezni a tartónak is kialakított dokkolóba.

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 Egy éves az oldal - Születésnapi játék

1st-birthday-blue-balloons-.jpg

SSK SHE080 - csoki forma hdd ház

A 2,5 hüvelykes SATA HDD, SSD meghajtók házának világába hoz egy kis színt ez a tábla csoki formájú tartó, amely 13,3 x 8 x 2 cm méretű és 63 gramm súlyú. A csomagban megtalálható 1 x SSK SHE080 külső ház, 1 x USB kábel (60cm), 1 x Mini csavarhúzó, 1 x csavar Pack, 1 x angol használati utasítás. USB 3.0 sebesség, kompatibilis SATA csatlakozójú merevlemezekkel.

Alacsony ára miatt nem kell semmilyen plusz költséggel számolnod

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

CHUWI HI10 PLUS Windows 10 + Android 5.1 táblagép

CHUWI HI10 PLUS táblagép Intel Cherry Trail X5 Z8350 négymagos (1.44GHz -1.92GHz) processzorral. Intel HD Graphics 400 GPU. 10,8 hüvelykes IPS képernyő 1920 x 1280 felbontás, 4GB DDR3L RAM, 64GB eMMC ROM. 128GB-ig bővíthető memóriakártyával. HDMI kimenet, 2.0MP hátsó és első kamera. Windows 10 és Android 5.1-el.

A Tablet303 kóddal csak nettó 149.99$

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2712583381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása