Heti szemezgető 23.

2017. június 17. 14:47 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Véget ért a születésnapi nyereményjátékunk, gratulálunk a nyertesnek! Most pedig, mivel megint itt dübörög a hétvége és lassan vasárnapba fordul a naptár, így újra itt van a Heti szemezgető újabb része. Nézzétek miket szemezgettünk össze nektek. 

 

Mini asztali foci

Amikor megláttam, hogy már csocsót is lehet rendelni kínából egyből egy barátom jutott eszembe, akit meg tudnék lepni egy ilyennel, és biztosan örülne neki. A 34.5 x 21.5 x 7 cm méretű és alig 1 kilogramm, 964 gramm súlyú játék festett farostlemezből épül fel és korrózióálló anyaggal vonták be. A retro hangulatot a játék tipikus színvilága adja vissza, hogy megmérettessük magunkat a 6-6-os csapatokból álló játékosokkal. A eredmény mérésére is lehetőségünk van a kapuknál felszerelt csúszkák segítségével. Két labda is a tartozék része, így már csak ránk vár a retro élmény.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Mini biliárd

Nem lehet teljes az otthoni játék készlet a mini csocsó után, ha nincs otthon egy miniatűr biliárd asztalunk. A 35 x 22 x 8 cm méretű és 1.2 kilogramm súlyú játék korrózióálló farostlemezből készült. 16 golyó, háromszög és két biliárd dákó jár a csomaghoz. 

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Varázs csap

Könnyen feldobhatja egy összejövetel hangulatát, de akár az otthoni dekoráció kelléke is lehet ez a világító csap, amelyből folyamatosan folyik a víz, úgy, hogy nem terheli meg a vízszámlánkat. Na jó, azért ezt nem így kell elképzelni és nem kell egyből kivinni a kertbe, hogy rákössük a locsolóberedezésre és várjuk a több hektoliter ingyen vizet, amitvel locsolhatunk. A víztartály egy átlátszó csővel van összekötve a csap kifolyójának része, amiből egy szivattyú a felszívott vizet ki is engedi ugyanazon a kimeneten az átlátszó cső köré, így úgy tűnik, mintha egy varázs csapunk lenne, ami a levegőben lebeg.

A terméket itt tekintheted meg

 

Olvastad már az EU-s akciókról szóló cikkünket?

nevtelen_3.jpg

 

Autó ülésre helyezhető rekesz

Ha mindig kifogytál a helyből vagy csak folyamatosan úgy ülsz be a kocsiba, hogy nem tudod a kezedben lévő dolgokat hova pakolni, akkor talán ez lehet a megoldás a számodra. A hét színben elérhető 56 x 40 xm méretű ülés hátuljára felhelyezhető zsebekben tarthatod akár a mögötted ülő gyerek játékait, ceruzáját, innivalóját, stb... 

A terméket itt tekintheted meg

 

 

USB áramerősség mérő

Ezzel az eszközzel nem csak a telefonod energiafelvételét tudod mérni, de bármilyen USB csatlakozóval szerelt eszközödröl információkat szerezhetsz. Mérések 3V-9V, 0-3A, akkumulátor kapacitás 0-99999mAh, idő 0-99 óra.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

NEJE DK-8-KZ lézer gravirozó

 

Aki nem szeretne megfelelő szakembert felkeresni ha gravírozni kell valamit, annak nagy segítség lehet, hogy most már otthon is el lehet végezni az ilyen fajta munkákat. Szerencsénkre EU raktárból is rendelhető, így nem csak olcsóbban megérkezik, de nem kell áfát fizetni rá. A fa, műanyag, bambusz, gumi, bőr, papír gravírozására alkalmas gép egyaránt kompatibilis a Win 7, XP, Win 8, Win 10 rendszerekkel. Lézer hullámhossza 405nm, képméret 512x512 pixel. A termék mérete 14.5 x 16 x 19 cm, súlya 970 gramm. A csomag tartalma a gravírozó gép, 1 x védőszemüveg, 1 x imbuszkulcs, 2 x USB kábel, 1 x CD, 1 x angol használati utasítás. 

A terméket itt tekintheted meg

 

 

CHUWI Hi 10 Pro táblagép

CHUWI Hi 10 Pro táblagép, amihez nem kell külön billentyűt vásárolnod, hiszen egy angol nyelvű billentyűzettel postázzák EU raktárból, tehát nem kell áfát fizetned csak 12$ postaköltséget, így jóval olcsóbban juthatsz hozzá, mint itthon.

-Android 5.1 Lollipop és Microsoft Windows 10 operációs rendszer,

-Intel Cherry Trail Z8350 (Intel Atom Z8350-X5) 64bit Quad Core 1.44GHz, akár 1.92GHz,

-Intel HD grafikus Gen8 GPU,

-10,1 hüvelykes IPS érintőképernyő, 1920 x 1200 felbontás,

-4GB memória,

-64GB eMMC ROM tárolási kapacitás, MicroSD kártya bővíthetőség 128 GB-ig,

-HDMI kimenet,

-Bluetooth 4.0,

-WiFi,

-Akkumulátor 6500mAh.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Chuwi Hi12 12 colos táblagép

Chuwi Hi12 12 colos táblagép EU raktárból, tehát nem kell áfát fizetned csak 12$ postaköltséget, így jóval olcsóbban juthatsz hozzá, mint idehaza.

Főbb jellemzők:
-Intel Cherry Trail Z8350 (Intel Atom Z8350-X5) 64bit Quad Core 1.44GHz, akár 1.92GHz,14nm technológiával,

-GPU: Intel HD grafikus Gen8,

-4GB RAM ultra-gyors szörfözés az interneten, video lejátszás és 3D-s játékélmény a DDR3L memóriával, így minden alkalmazás gyorsabb, fürgébb lesz,

-64GB eMMC tárhely, MicroSD bővítés akár 128 GB-ig,

-Windows 10 64bit rendszer,

-12,0 hüvelykes 2160 x 1440 felbontású tűéles IPS kijelző 3: 2 képarány,

-3,7V / 11000mAh akkumulátor,

-Dual kamerák: 5 és 2 megapixel,

-Bluetooth 4.0,

-HDMI kimenet,

-OTG funkció,

-WiFi.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3112601499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása