Egy új áruház egy olcsó médialejátszóval

2017. június 20. 06:27 - nezdmitrendelszblog

A Zapals és az A95X R1

a95x_r1_rk3229_android_6_0_tv_box_1gb_8gb_wifi_lan_miracast_kodi_16_1_zp3020840621196_8_1.jpg

A Zapals webáruház sokáig ismeretlen volt a számomra és fogadjunk, hogy ti sem nagyon hallottatok még róla. Már pedig léteznek és mint oly sokan, ők is próbálnak minket elhalmozni minden féle kütyüvel, amit a felkelő nap országából vásárolhatunk meg.

Ma találtunk náluk egy egész olcsó médialejátszót, ami 19.99$-ba kerül. Név szerint az A95X R1-et, ami egy Android 6.0-t futtató kis szerkezet. A jó árú lejátszó egy Rokchip RK3229 processzorral rendelkezik, ami egy négy magos 1.5GHz-es egység. Az olcsó ár sajátossága a kevésnek mondható memória mérete, ugyanis ebből 1 gigabájtot kapunk. A belső tárhely mérete 8 GB, amit természetesen memóriakártyával bővíthetünk. Csatlakozók terén jól el vagyunk látva szinte mindennel. Egyaránt találunk rajta 10/100Mbps sebességű LAN portot és 2.4GHz-es wifit is. Két darab USB 2.0 portot, AV kimenetet, HDMI 2.0 és SPDIF kimenetet is kapunk. Előtelepített KODI 16.1 található az eszközön. Természetesen támogatja a Miracast, DLNA, Airplay protokollokat is, így könnyen tükrözhetjük telefonunk kijelzőjét a TV-re. Játszhatunk a médialejátszón Androidos játékokkal vagy YouTube videókat nézhetünk rajta.

A készülék támogatja a HD MPEG1/2/4, H.264, H.265,VP9, HD AVC/VC-1,RM/RMVB, Xvid/DivX3/4/5/6, RealVideo8/9/10 kodekeket.

A támogatott video formátumok listája: Avi, Rm, Rmvb, Ts, Vob, Mkv, Mov, ISO, wmv, asf, flv, dat, mpg, mpeg. egyszóval szinte nincs olyan, ami kifogna rajta.

A csomagban kapunk egy HDMI kábelt, egy távirányítót, egy 2A teljesítményű adaptert, utóbbit természetesen választhatjuk EU csatlakozóval is. Ezért az árért ezt az egy hátrányt tudnám felsorolni, de kiküszöbölhető pár száz forint ráfordításával.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5512605061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása