Ilyen sem volt még. Akciók, csak nekünk magyaroknak!

2017. június 22. 13:43 - nezdmitrendelszblog

Frissítve: A nagy érdeklődés miatt több termék egyenlőre nem elérhető a meghirdetett akciós áron. Ezt mi sem gondoltuk volna, hogy ekkora érdeklődés lesz az akció után. Megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a webáruházzal, hogy mikor lesznek újra elérhetőek a termékek kedvezményes áron.

Úgy gondoltam sokakat érdekelhet, hogy hogyan folynak a nagy külföldi webáruházakban az új termékek kijelölése, mik lesznek az akciós árúk, mit szeretnének promózni, stb... Mindig megpróbálunk beszámolni nektek a legújabb akciókról, amiket sajnos nem tudunk folyamatosan a blog oldalára feltölteni, mert akkor borzasztó hosszú cikkek lennének és végeláthatatlan posztokkal bombáznánk tele a blog felületét. Így a bemutatókat és a teszteket a blogon olvashatjátok, az akciókkal és kedvezményekkel pedig a Facebook oldalunkon találkozhattok. Így ne hagyjátok figyelmen kívűl azokat sem, kövesd az NMR blog Facebook oldalát, hogy találkozhass azokkal az írásainkkal, akciókkal, amik a blogra nem kerülnek ki.

Mivel rengeteg termékkel találkozok nap mint nap a netet böngészve, de szó szerint rengeteggel, nem csak én, de mindenki vágyik valami különlegesre. A GearBest webáruháznál lévő kapcsolatom keresett meg azzal, hogy felajánljanak pár terméket, nekünk magyaroknak, aminek nagyon megörültem és így amiket olcsóbban vásárolhatunk meg. Így, hát megszületett ez a poszt. 

Xiaomi M365 elektromos roller

 

1491788924408375_1.jpg

Az összecsukható Xiaomi M365 elektromos roller, repülőgép minőségű alumínium ötvözetből készült, súlya 12,5 kg. Továbbá fejlett E - ABS fékrendszer, KERS, sebességtartó automatika és intelligens BMS rendszerrel van felszerelve.

Főbb jellemzők:
- Az elektromos roller kettős fékrendszerrel van szerelve. Az első keréken E-ABS blokkolásgátló rendszer, míg a hátsó kerék mechanikus tárcsaféket használ. A fékút így 4 méterre rövidíthető,

- Az 18650 lítium-ion akkumulátor kapacitása 280Wh és a megtehető távolság egy feltöltéssel 30km

- intelligens BMS (Battery Management System) akkumulátor rendszer. Akkumulátor kondíció ellenőrzése akár a letöltött mobil applikáció segítségével,

- 6 védelmi funkció: rövidzárlat, túl áram, túltöltés elleni védelem, kisülés elleni védelem, alacsony feszültség védelem, és a hőmérsékleti anomáliák elleni védelem ,

- Mozgási energia hasznosítás rendszer. Az elektromos robogóban lévő KERS átalakítja a mozgási energiát elektromos energiává,

- Smart APP. Követni tudja a felhasználó szokásait, sebesség, akkumulátor élettartama, stb,

- 4 akkumulátor kapacitását megjelenítő LED,

- 3 másodperc alatt összecsukható, stabil és kényelmes .

 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Az akciós kuponnal 539$ helyett nettó 429$-ért lehet a miénk.

Kupon kód: HKMi365

 

Xiaomi Mijia toll

 

1471398751359464_3.jpg

Az örök kedvenc, szép, minőségi és olcsó Xiaomi toll. Ha valaki a normál tollaktól eltérően egy minőségibb példányt szeretne használni, amin érződik a precizitás, de nem akar magas összegeket költeni egy nevesebb írószerszámra, akkor tökéletes választás lehet a Xiaomi Mijia tolla. Japán tinta, svájci szerelés. Saját használatra és ajándéknak is tökéletes.

 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Az akciós kuponnal 2.89$ helyett 1.29$-ért lehet a miénk.

Kupon kód: Mijia129

Három darabos csere betét csak 1.49$

Kupon kód: GBHU7

 

Olvastad már a Xiaomi Hybrid fülhallgató tesztünket? 

letoltes.jpg

 

Denevéres fidget spinner

 

1489982532539326148.jpg

A denevér formájú spinner csak 0.99$-ba kerül és még a postaköltség is ingyen van. Tehát ~270 Forintba kerül. Mit kapsz 270 forintért!? Ezért az árért egy fidget spinnert kapsz.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Az akciós kuponnal 1.59$ helyett 0.99$-ért lehet a miénk.

Kupon kód: GBHU5

 

Alfawise A95X R1 médialejátszó

Médialejátszó 20$-ért, igen van ilyen. RokChip RK3229 négy magos processzor, 1 GB memória, 8 GB tárhely HDMI, LAN, SPDIF, memóriakártya, USB2.0 port, wifi. Egy olcsó lejátszó a nappaliba, hálóba vagy a gyerekszobába, amin a TV-re kötve még játszhatunk is az Androidos játékokkal vagy Youtube-ozhatunk. ASF, AVI, ISO, MKV, MPEG, RM, RMVB, VOB, WMV videó lejátszás. Android 6.0 rendszerrel

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Az akciós kuponnal 22.99$ helyett 19.99$-ért lehet a miénk.

Kupon kód: GBHU6

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr712613261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása