Heti szemezgető 24.

2017. június 24. 17:45 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

A tegnapi nap láthattátok az európai raktárban elérhető termékek garmadáját. Nem mellékesen, mivel a termékek nem kínából érkeznek, hanem az unión belül, ezért nem kell rá plusz adót fizetni.

De most megint elérkezett egy szombati nap, úgyhogy itt is van a Heti szemezgető!

Xiaomi Yeelight RGBW E27 - okos izzót minden otthonba

Xiaomi Yeelight RGBW E27 intelligens LED-es izzó a Xiaomi Yeelight sorozatból. A 16 millió színből választható RGB fény és 1700-6500K állítható fény, a legjobb a környezetünk világításának megteremtéséhez. WiFi technológia, ellenőrzhetjük a világítást és ki/be kapcsolhatjuk a lámpát a lakásban, akár a kertből vagy egy másik szobából. Az égő élettartama akár 11 év is lehet.

Főbb jellemzők:
16 millió színskálából való választás,
1700-6500K állítható fehér fény, széles színhőmérséklet beállítás, amely megfelel igényeinek,
WiFi irányítás,
maximálisan 30nm-es helyíség megvilágítsa,
Csoportos vezérlés : egyszerre több izzó is irányítható a telefonos alkalmazással.

 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

És most még olcsóbb is megvásárolhatod, hiszen ha a vásárláskor a GBRGBEU kódot beírod, máris 3$-al olcsóbban megvásárolhatod.

 

Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő

Sokáig használtam nagy megelégedettséggel a Mi Band széria legelső tagját. Mióta megjelent a már kijelzővel és pulzusmérővel ellátott újabb kiadás, be szerettem volna szerezni egyet magamnak, de mindig drágának találtam. Mostanáig... Lépésszámlálás, alvás monitorozás, pulzus mérés és az OLED kijelzőnek hála minden értesítést és eredmény azonnal látunk rajta.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

Xiaomi Mi Robotporszívó

Xiaomi intelligens otthoni ökoszisztéma új példánya! A Mi Robotporszívó egy rendkívül intelligens otthoni tisztító készülék 12 különböző érzékelővel felszerelve . A lézeres távolságmérő szenzor (LDS) ellenőrzi a környezetét 360 fokos szögben, 1800-szer másodpercenként, hogy feltérképezze a ház belső terét. Három processzor analizálja a mozgását valós időben, és egy (SLAM) algoritmus kiszámítja a leghatékonyabb útvonalat a tisztításhoz. A Mi Home alkalmazással távolról is ellenőrizhetjük a robotunkat, és indíthatjuk el a takarítást távolról is. Az akkumulátor óriási, 5200 mAh teljesítményú. 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 

Olvastad már az "Újabb EU-s akciók, de most szinte dömping van..." című cikkünket?

 

 

ORICO CBS7 asztali kábelrendező

A ragasztóval rögzíthető kábeltartó remek választás, ha valaki egy kábelekkel telepakolt asztalnál kénytelen ülni, így nem fogunk beleakadni és összegubancolni a madzagjainkat.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 

Gretel A7 - az olcsó okotelefon

A Gretel készüléke azoknak jó választás, akik nem akarnak egy felsőkategóriás készüléket maguknak, hanem egy olcsó Androidos okostelefonra vágynak. Ők most jól is járnak, hiszen a terméket EU raktárból küldik, tehát nem kell rá áfát fizetni. Specifikációk: 4.7 colos 1280 x 720 HD felbontású kijelző, 1 GB memória, 16 GB tárhely, 2 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamera, Android 6.0.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

  

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4812617591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása