Nokia okos óra, mérleg és vérnyomásmérő

2017. június 28. 12:57 - nezdmitrendelszblog

nokiawithings-980x420-1068x458.jpg

A Nokia tavaly vásárolta fel a Withingset, ami jó belépőt biztosít a hordozható okos eszközök piacára. A 2008-ban alapított francia cég az egészségügyi termékek szűk piacán vetette meg a lábát az okos mérlegek, vérnyomásmérők, később pedig a fitnesz karperecek, okos órák terén. A minőségi és ezzel párhuzamosan magas árazással érkezett termékek prémium kategóriás gyártóvá léptette elő a céget. A 170 milló eurós felvásárlást követően a Nokia folyamatosan kivezette a Whithins márkanevet és újraalkotta a Health Made "brand"-et.

Az első fecskéket az okos óra és egészségügyi szektorban mutatta be, amely magában foglalja az okos órákat, mérlegeket, vérnyomásmérőt és alvásmonitorozó eszközöket. Az új kiegészítőket megpróbálják megfizethető áron értékesíteni, a legolcsóbb közülük a Go nevű aktivitás mérő és alvásmonitorozó, ami váratóan 39,95 fontba fog kerülni.

hd_2.jpg

A legérdekesebb modellek a Nokia saját márkás okos órái, köztük is a Nokia Steel és a csúcskategóriás Nokia Steel HR. A Nokia Steel egy hagyományos megjelenésű óra, de alvás és aktivitás mérő funkciókkal rendelkezik. Sszinkronizálható az okostelefonunkkal, így megjeleníthetjük rajta a mért adatokat. 

range-steel.jpg

Olvastad már? A világ első négy kamerás telefonja - Oukitel U22

20170615151806_79116.jpg

 

Másrészről a Nokia Steel HR kifinomultabb megjelenést mutat, amely nagyon hasonlít a sima Steel-hez, de több funkcióval rendelkezik, mint például a pulzusmérő, az értesítések, hívások és az események, figyelmeztetések megjelenítése. Ami az akkumulátor élettartamát illeti, az óra legfeljebb 25 napot bír teljes feltöltéssel.

nokia-watch-2.jpg

A harmadik viselhető eszköz a Nokia Go, amely egy aktivitás mérő és alvásmonitorozó, amely különböző színekben is kapható lesz. Ami az árakat illeti, a Nokia Steel ára 119, míg a Nokia Steel HR ára 169,95 angol font körül várható. A Nokia Go a legolcsóbb, 39,95 fontos áron. A BMI index kiszámításához is használható Nokia okos mérlege 59,95 fontba, míg a hi-tech vérnyomásmérője 109,95 fontért lesz majd megvásárolható. Az összes modul az új Nokia Health Mate alkalmazáson keresztül kommunikál, amely már letölthető iOS és Android készülékekre egyaránt.

nokia-bp-monitor.jpg

nokia-weight-scale.jpg

 

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech nokia

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2312625839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása