Újabb olcsó Xiaomi telefon jelenthet meg

2017. július 04. 21:05 - nezdmitrendelszblog

A Xiaomi a Redmi 4A sikerén felbuzdulva, újabb alacsony árú készüléket tervez a piacra dobni. Ezzel a lépéssel egy óriási szeletet hasíthat ki az alacsony árú készülékek között. Ám ez a szelet egy olyan tortából való, ami a gyenge hardverrel és sokszor 1 GB memóriával szerelt készülékek közül való.


xiaomi-riva.png

A geekbenchb adatbázisában felbukkanó telefonban egy négy magos, 1.4 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor dolgozik. A pontos típusról egyenlőre nincsenek információk. Memóriából viszont 3 GB-ot fog kapni, ami egy belépőszintű telefonhoz képest igen csak üdítő. Új készülékhez új rendszer is dukál, megjelenéskor az Android 7.1.2 fog futni rajta.

A Xiaomi Redmi 4A még mindig egy jó kis készülék, a 32 GB-os Global version most nettó 99$-ért vásárolható meg.

Ha pedig egy erősebb telefonra vágysz, akkor a tavalyi csúcskészülék a Mi5 épp neked való. A "1775GBMI5" kóddal most csak nettó 199$.

És ha egy nagy kapacitású külső akkumulátorra vágysz, akkor a 20.000mAh teljesítményű Xiaomi Power Bank 2 a jó választás, hiszen a "1775XPB2" kóddal most olcsóbb lett.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1412639941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása