Felbukkant a Xiaomi Redmi 5

2017. július 17. 08:07 - nezdmitrendelszblog

redmi-5-leaked-specs.jpg

A méltán híres Redmi sorozat lassan-lassan megkapja a várva várt frissítést. A középkategóriába pozícionált Redmi széria mindig is a nagy kapacitású akkumulátorairól és a többi gyártóhoz képest nagyobb memóriáról és a középkategória felső részébe szánt processzorairól híresült el. Nem volna méltó utód az 5-ös széria, ha nem kapna az eddigi modellekhez hasonlóan jó árazást. 

xiaomi-redmi-5-leaked1.jpg

Ahogyan azt többen sejteni vélték, a Xiaomi Redmi 5 kétféle lapkakészlettel, illetve memória kapacitással kerül forgalomba. A kisebbik testvért egy Qualcomm Snapdragon 625 lesz 8 darab 2 GHz-en pörgő magokkal, Adreno 506-tal és 3 GB  memóriával. A nagyobbik testvér egy Snapdragon 630-as chipsetet kap, amibe 4 darab 2.2 GHz-es és négy darab 1.8 GHz-es mag található, mellé Adreno 508-at kap. A nagyobb variáns 4 GB memóriával kazdálkodhat. A 3 GB memóriával szerelt példányok választhatóak 16 és 32 GB-os tárhellyel. A 4 GB-os verzió, pedig 32 és 64 GB tárhellyel vásárolhatóak meg. Természetesen mindegyik készülék Dual SIM-es, illetve memórakártyával bővíthetőek. A kijelző egy HD felbontású IPS panel, illetve az még nem derült ki, hogy a drágábbik verzió is csak HD-t kap, vagy esetleg FULL HD-t. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapi pedig 16 megapixeles optikát kap. A Redmi 5-ön már az Android 7.1.1 fog futni a gyártó legújabb MIUI 9 felületével.

 

Olvastad már a Heti szemezgető legújabb részét?

 

 

redmi-5-leaked.jpg

Az árak várhatóan a következőképp alakulnak: a 3/16 GB-os verzió ára 125, a 3/32 GB-os 155, a legerősebb darab pedig 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel 190 dollárba fog kerülni. Egyetlen negatívumot róhatunk fel a gyártónak, mégpedig, hogy az előző generáció akkumulátora helyett valamelyest csökkentettek a teljesítményen, így 3860 mAh telep kerül a készülékekbe. Bár a Snapdragon chipek energiagazdálkodása lehet pozitív hatással lesz a kapacitáscsökkentett akkumulátorra.

Aki nem tud várni az új jövevényekre és már most szeretne magának egy Xiaomi telefont, az a Xiaomi Redmi Note 4-el járhat jó, hiszen most akciósan, a "RTNote4" kód felhasználásával nettó 149.99$-ba kerül.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1012666213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása