Heti szemezgető 28

2017. július 22. 06:21 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Mivel is kezdhetnénk a szombat reggel, mint a Xiaomi legújabb termékével. Összeszedtünk pár terméket, illetve amikhez találtunk kedvezményes kupont, azt is feltüntettük, hogy ha spórolni lehet, akkor használjuk ki, amíg csak lehet.

 

Xiaomi MiJIA infravörös és fényérzékelős lámpa

A Xiaomi pár órája mutatta be, de mi már akár meg is vásárolhatjuk az éjszakai fényként üzemelő lámpájukat. Nagyon energiahatékonyra sikeredett megalkotnia a gyártónak a terméket, ugyanis a 3 darab AA elemmel működő szerkezet 0.25mW-ot fogyaszt, így 3.8 Lumenes fény mellett 6, míg 0.7 Lumen erősségű fény mellett 12 hónapig működőképes. A lámpa 120 fokos érzékelési szöggel rendelkezik, érzékelési távolsága 5-7 méter. A fejlett, fényérzékeny érzékelővel és infravörös érzékelővel ellátott technológiával, az infravörös funkcióval sötét környezetben automatikusan bekapcsol és 15 másodpercig világít. 

A Xiaomi lámpát itt tekintheted meg

 

5 liter űrtartalmú férfi hátitáska

 

Az állítható heveder 50 - 95 centiméteres távolsága megfelel a különböző igényeknek. Vászon anyagból készült, tartós és könnyen tisztítható, többféle zseb kialakítás. Mérete: 30 x 10 x 17 cm Elérhető kávébarna, zöld, szürke és fekete színben.

A táskát itt tekintheted meg

 

 Delfines éjszakai lámpa és telefontartóegyben

A beépített 800mAh teljesítményű akkumulátorát Micro USB porton keresztül tölthetjük fel. A puha gumi borítás szinte teljesen benyomható. A lámpa, illetve a delfin forma hátulsó része található használható mobiltelefon tartóként. A be és kikapcsoláshoz csak meg kell nyomni a lámpa tetejét.

A terméket itt tekintheted meg

 

Táblagép ingyen billentyűzettel, akciókamera ingyen pót akkumulátorral és sok más kedvezményes termék

nevtelen_4.jpg

 

Xiaomi 8.5 colos elektromos roller

xiaomi-mijia-m365-two-electric-scooter-85inch-ups-free-shipping.jpg

A Xiaomi a közelmúltban bemutatta az elektromos robogója újabb kiadását. Az egyedülálló összecsukható kialakításnak köszönhetően ez a változat repülőgép minőségű alumíniumötvözetből készül, súlya 12 kg. Továbbá fejlett E-ABS fékrendszert, mozgási energiatakarékos rendszert, sebességtartó automatát és intelligens BMS rendszert alkalmaz. Az elektromos robogó kettős fékrendszerrel van felszerelve. Az első kerék E-ABS blokkolásgátlóval rendelkezik, míg a hátsó kerék mechanikus tárcsaféket használ. 4m-es féktávolság, így biztonságosabbá teszi a használatot. 250W-os motor, 120kg terhelhetőség, 25km / h maximális sebesség. Védelmi funkció: rövidzárlat elleni védelem, túláramvédelem, túltöltés elleni védelem, kisfeszültség elleni védelem és hőmérséklet elleni védelem. Kinetikus energia visszanyerő rendszer. Az elektromos robogó kinetikus energiatermelő rendszerrel rendelkezik, amely átalakítja a kinetikus energiát elektromos energiává, és jobb akkumulátor-élettartamot nyújt. Smart App használat. 3 másodperc alatt összecsukható, 1.1W-os első lámpa. 

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

Az elektomos rollert itt tekintheted meg

Jöjjenek a kuponos akciók

S908 okosóra

S908 okosóra GPS, pulzusmérés, futáshoz, úszáshoz, kerékpározáshoz.
A "S908GPS" kóddal nettó 39.99$

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

A terméket itt tekintheted meg

 

CHUWI Hi10 Plus táblagép

CHUWI Hi10 Plus táblagép+ billentyűzet, tehát laptopként is használható. Egyszerre két rendszert, Androidot és Windows 10-et is futtat. 4GB memória, 64GB tárhely 10.8 colos FULL HD kijelző.
A "H10PLUIT" kóddal 179.99$

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

A gépet itt tekintheted meg

 

Jumper EZpad 6 2 az 1-ben táblagép


És itt sok táblagéptől eltérően nem kell plusz pénzt kiadni a billentyűzetért, hanem ez is a csomag részét képezi. Most ez a 11.6 colos FULL HD felbontással és 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel rendelkező Windows 10-es táblagép, ami így laptoppá is varázslható csak nettó 169.99$ a "EZpad6s" kóddal.

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

A gépet itt tekintheted meg

 

Vernee Mars Pro

Még mindig az egyik legütősebb ajánlat a nemrég bemutatott Vernee Mars Pro, hiszen 6 GB memória, 64 GB tárhely, MediaTek Helio P25 processzor dolgozik benne egy 5.5 colos FULL HD kijelzővel. De az árát sok gyártó megirigyelhetné, hiszen mindezt nettó 179.99$-ért árulják.

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

A Vernee Mars Pro-t itt tekintheted meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9412679255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása