Van élet a Mi 5 és Mi 6 között - Megjelent a Xiaomi Mi 5X

2017. július 27. 06:32 - nezdmitrendelszblog

mi5x-tl.jpg

Nagyon sokan szeretik a Xiaomi telefonokat, nem hiába. A tavalyi nagyágyú a Mi 5 a mai napig egy remek készülék, hiszen a Snapdragon 820-as processzorával és 3 GB memóriával még mindig egy nagyon gyors telefon. És akkor még nem ejtettünk szót a frissített verzióról a Mi 5S-ről és a legújabb Mi 6-ról sem.

A Xiaomi Mi 5X nem kapta meg a lehető leggyorsabb processzort, hanem megcélozták a középkategóriát és így a Redmi és Mi széria közé helyezték el. Egy Snapdragon 625 került bele a készülékbe, ami egy nyolc magos 14 nm-en gyártott processzor, Adreno 506-al. Hogy ne érezzük kellemetlenül magunkat, 4 GB memóriát kapunk, valamint 64 GB belső tárhelyet. Az unibody, azaz megbonthatatlan fém ház lekerekített formája már ismerős lehet más gyártó telefonjairól, de szépen mutat a Mi felirattal is ez a forma. Az előlapon egy 5.5 colos FULL HD felbontású  panel kapott helyet, 401 ppi képpont sűrűséggel, így a kijelző-ház aránya 70.8%. 

dfoffxgvoauot2v.jpg 

 

Olvastad már a Vernee Thor E - Kell-E? cikkünket?

dsc04689.jpg

 

A hátlapi ujjlenyomat olvasó fölé egy 12 megapixeles szenzor került, ami a második telefotó lencsének köszönhetően portré módot is kapott, illetve lehetőségünk van 2x optikai zoom használatára. 

A hátlap alá egy 3080mAh kapacitású telep került, ami a chip alacsony fogyasztását figyelembe véve nem lesz tiszavirág életű. Fekete, rózsaszín és arany színekben lesz elérhető a készülék. Az ára 220$ körül fog alakulni, tehát nettó 60.000 forintnyi összeggel számolhatunk.

xiaomi-mi5x-1.jpg

 

Ha esetleg már most kipróbálnál egy Xiaomi telefont, akkor az óriás, nemrég megjelent Xiaomi Mi MAX 2 lehet a jó választás, mi pedig szereztünk hozzá egy kis kedvezményt, hogy olcsóbban megtudd vásárolni.
Így a "max2Gb" kóddal már csak 239.99$

1495766164153159_1.jpg

Illetve a csúcskategóriás kerámia bevonatú 6GB memóriával és 128 GB tárhellyel szerelt Xiaomi Mi6, ami a "MiMK4G" kód felhasználásával nettó 499.99$

bf068580-e10c-4914-afeb-5bc7043eae3b.jpg

 Forrás: PhoneArena

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

2 komment
Címkék: tech telefon xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4012692549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2017.08.03. 22:11:41

@hullajelölt88: Köszi! Más oldalon már hónapokkal ezelőtt lejött hasonló cikk, szintén a Blu gyártóval példálózó posztban. Valóban elképzelhető olyan gyártó, ahol valaki(k) káros szoftvereket töltöttek a telefonra. Volt már olyan cikk is, amiben a webáruházra mutogattak, hogy biztosan ők voltak a "rossz fiúk" és ők helyeztek el oda nem illő programokat. Szerencsére a GearBest nem erről híres. Már jó pár telefon volt a kezeink között tőlük más-más gyártótól, de semmi kémprogrammal vagy arra utaló jelekkel nem találkoztunk. Szerencsére a Xiaomi is a megbízhatóbb gyártók közé tartozik, mint ahogyan a cikk is a gyártó termékeiről szól, nem a Blu és Nomu termékeiről.
süti beállítások módosítása