Heti szemezgető 29

2017. július 29. 22:15 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Újabb gyöngyszemekkel tértünk vissza a szombati válogatásban. Több helyről szemezgettünk, nézzétek meg miket találtunk.

Talp védő a tengerpartra

Nyaraláskor az egyik legjobb dolog a tengerben fürdeni és napozni. Ha te sem szereted, ha a partról egyenesen be kell rohannod a vízbe a tűz forró homokon keresztül, hogy szinte gőzölög a talpad, amikor a tengerbe érsz, akkor ez a nagyon vékony, talpra felhelyezhető védőréteg lesz a megoldás. A tulajdonságai között felsorolható a hőt szigetelő, illetve a talpat az apró vágások ellen védő réteg, ha például egy kagylóra lépnél. 32-47-es méretig, fekete, kék és lila színben választható.

A termék itt tekintheted meg

 

Blitzwolf töltő adapter és ajándék kábel

A gyártó gyorsan hírnevet szerzett magának jó minőségű termékeivel. A QC3.0-s gyorstöltési technológiát is támogató Blitzwolf töltője választható EU-s aljzattal is. 3.5-12V közötti feszültség szabályzásra, maximum 2A leadásra képes. Támogatja a Qualcomm QC2.0, QC3.0, HUAWEI FCP, SAMSUNG AFC, APPLE, BC1.2 töltési módokat. A termék fekete színben kapható és a csomagban kapunk hozzá egy 2.4A átvitelére képes 1m hosszúságú MicroUSB kábelt is, mindössze 2.200 forintért.

 

A terméket itt tekintheted meg

 

Doogee MIX

A keskenyített kijelzőkeret mellett tette le a voksát a Doogee is a MIX-el, ami egy 5.5 colos HD, azaz 1280 x 720 pixel felbontású kijelzőt kapott. A számolásért egy MediaTek Helio P25 lesz a felelős, ami egy 16nm-es gyártástechnológiával készített, nyolc magos, maximálisan 2.5 GHz-es processzor, ami támogatja a dupla hátlapi kamerák kezelését is. Erre szükség is van, ugyanis hátulra egy 16 és egy 8 megapixeles optika került. Memóriából 4 GB-ot kap a készülék, belső tárhelye pedig 64 GB. Természetesen támogatja a hazai B20-as LTE-t is. Előlapi ujjlenyomat olvasót kapott és már az Android 7.0 fut a készüléken.

 

A Doogee MIX-et itt tekintheted meg

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

 

CHUWI 14.1 laptop

Kijelzőben a középmezőny felső részén versenyző, a sokak által kedvelt 14.1 colos 2 centiméter vastagságú laptop.
A CHUWI FULL HD kijelzőjű 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel, négy magos Intel N3450 processzorral szerelt notebookja EU adapterrel érkezik. Amihez kedvezmény is jár a "ChuwiLapA" kód felhasználásával, így csak nettó 229.99$-ba kerül.

 

A laptopot itt tekintheted meg

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát. Kérd EU express szállítással, hogy áfa mentes legyen.

 

Xiaomi Mi Band 2

A híres Xiaomi Mi Band 2 a "GBband233" kóddal csak 17$.

 

A Mi Band 2-t itt tekintheted meg

 

SanDisk pendrive

 

 

SanDisk CZ43 USB 3.0 32GB-os pendrive 11.99$


64 GB-os nettó 28.48$


A 128 GB-os pedig nettó 55.14$
 

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

 

Samsung memóriakártya

 1498810864123449.jpg

 

Jó árasítva lettek a memóriakártyák. Így a nagyon gyors Samsung 64 GB-os UHS-3-as MicroSD memóriakártyája nettó 24.99$


A 32 GB-os UHS-1-es memóriakártya pedig 12.99$

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát.

 

Xiaomi Mi MAX 2

A brutális méretéről ismert Mi MAX újra itt van, hiszen a Xiaomi kiadta a Mi MAX 2-t. A kijelző méretes 6.44 colos FULL HD panel. Nyolc magos Snapdragon 625 processzor, 4 GB memória, 64 GB tárhely, ujjlenyomat olvasó és Android 7.0 rendszer. Jelen készülék még nem támogatja a B20-as frekvenciát.

 

A Mi MAX 2-t itt tekintheted meg és a "MAXGB2" kóddal olcsóbban megvásárolhatod

Az oldalon található ár nettó összeg, azaz nem tartalmazza az áfát. Kérd EU express szállítással, hogy áfa mentes legyen.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7112697915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása