VKWorld Mix Plus - Az olcsó vékony keretes

2017. augusztus 07. 07:01 - nezdmitrendelszblog

20170718094927_23088.jpg

VKWorld... Nem a legkolosszálisabb gyártó a világon, de sok olyan gyártót láttunk már, akik mégis tudtak nekünk adni valamit, amire/amikre emlékezhetünk a mai napig. Sajnos a VK ebben a szegmensben nem tudott még újat hozni és kicsi is az esély rá, hogy valami grandiózus világmegváltó csodát látunk majd tőle, de nem is ezért olvassátok ezt a posztot. Ami miatt ide kerültél, aminek különösen örülök, hogy minket olvasol, legyünk minél-minél többen. Tehát, amiért ez a cikk elkészült, az a gyártó legújabb készüléke. És mi mással rukkolt volna elő egy kínai gyártó, mint a mostanában nagyon menő vékony kijelző kávákkal készített eszközzel. 

Korábban három VKWorld készülékkel volt dolgom és komoly hibáik nem igazán voltak. Megnéztünk olcsótól a drágábbig párat és egy jó erős középmezőnybe sorolhatóak az összeszerelés szempontjából. Hiszen a felépítéssel nem voltak komoly gondjai, szoftveresen is rendben voltak, hát a hardver felhozatal az kérdéses, de mit várunk el egy olyan telefontól, amit arra terveztek, hogy olcsó legyen? 6GB memóriát és 4K-s kijelzőt? Na, persze...

 

Olvastad már "Az öt legolcsóbb kijelző keret nélküli telefon" cikkünket?

nevtelen_10.jpg

 

Augusztus 7-én, azaz ma kezdi meg a GearBest a VKWorld Mix Plus készülékének árusítását, ami ezért különleges alkalom, mert ez lesz az egyik legolcsóbb vékony kijelző keretekkel készített eszköz, hiszen mától, egészen augusztus 14-ig, naponta 100 készülék kerül kiárusításra a "GBVKMIX" kóddal nettó 99.99$-ért. Igen, jól számolod, nettó 25000 forintért.

screenshot-2017-08-04-at-17_53_02.png

Ezért az összegért egy 5.5 colos HD felbontású IPS paneles, HDR technológiát ismerő kijelzőt kapunk, ami az előlap 90%-át foglalja el. A gyártó szerint ez a nagy betekintési szögű, remek kontraszt arányú fényes kijelző vetekszik a jóval drágább gyártók kijelzőivel, csak a felbontás kisebb. A 2.5D-s lekerekített üveg elő és hátlap mögött csak fémmel találkozunk. Míg az előlapon 8, addig a hátlapra került a 13 megapixeles Sony kamera, LED villanó és az ujjlenyomat olvasó. 

A telefon belsejében egy négy magos MediaTek MT6737-es processzor dolgozik, emellé kapott 3 GB memóriát és 32 GB belső tárhelyet, amit természetesen memóriakártyával bővíthetünk. Remek hír, hogy támogatja a B20-as LTE-t, azaz itthon is maradéktalanul kihasználható a 4G. Természetesen b/g/n WiFi, GPS, Bluetooth 4.0  is megtalálható a repertoárban. A beépített 2850mAh kapacitású akkumulátort a MicroUSB porton keresztül tölthetjük, a telefonról nem maradt le a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó sem. A készülék két SIM kártyát is kezel, egy Nano és egy Micro SIM-et. A telefonon Android 7.0 fut, amin választható a magyar nyelv is. Mérete 14.30 x 7.40 x 0.89 cm, súlya 165 gramm.

20170718094926_95271.jpg

Ha te is le akarsz csapni a nettó 99.99$-os készülékre, akkor használd ezt a kódot: "GBVKMIX" vagy csak kíváncsi vagy rá, hogy mit is tud pontosan, akkor itt tekintheted meg.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr10012723004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása