Bepillantást nyerhetsz, hogyan szerelnek össze egy telefont. Illetve nem egy telefont, egy Maze Alpha-t!

2017. augusztus 09. 17:30 - nezdmitrendelszblog

1497430954525156_1.jpg

A Maze-nek köszönhetően megnézhetjük müködés közben a készüléküket, illetve készítettek egy videót, ahol az összeszerelési munkálatokat mutatják be. Ha mindig is kíváncsi voltál, de nem tudtad, hogyan is készül egy mobiltelefon az összeszereléstől, a tesztelésen át  a dobozba kerülésig, akkor ez a 3 perces videó szinte kötelező.

 

Tetszenek a vékony kijelzőjű telefonok? Itt összegyűjtöttünk neked párat.

nevtelen_10.jpg

 

Itt pedig bemutatják a Maze Alpha-t pár játékot futtatva:

A Maze vékonyított kijelzővel szerelt modellje, az Alpha egy 6 colos Full HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású Gorilla Glass 4 védelemmel ellátott kijelzővel rendelkezik, az előlapi gombba épített ujjlenyomat olvasóval. A fém ház alatt egy MediaTek Helio P25 processzor dolgozik, ami egy nyolc magos egység (4x2.5GHz ARM Cortex-A53+ 4x1.4GHz ARM Cortex-A53). Memóriája és belső tárhelye kiszereléstől függően 4GB / 6GB RAM + 64GB/ 128GB ROM lehet. Maximálisan 256 GB méretű memóriakártyát képes kezelni, ilyenkor a két SIM kártya egyik helyét foglalja el a memóriakártya. Előlapi kamerája 5, a hátlapra szerelt dupla optika pedig 13 és 5 megapixeles (Samsung S5K3L8). Árcéduláján nettó 56000 forint szerepel, ezért cserébe tudja az 5GHz-es WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, GLONASS, BeiDou mind-mind adott a 800 MHz-es LTE támogatással együtt. Akkumulátora 4000 mAh kapacitású, amit USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetünk. A készülék Android 7.0-val érkezik.

Ha megtetszett a Maze Alpha, akkor itt akár meg is vásárolhatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech mobiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7812731314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása