Meghízott a Vernee Thor, itt van Vernee Thor Plus

2017. augusztus 15. 06:29 - nezdmitrendelszblog

1502337309866863.jpg

Nem nyugszik a Vernee az újra életre hívott Thor szériájával. Nemrég jelent meg a frissített Vernee Thor E, amit mi is kipróbáltunk. A mennydörgés istenéről elnevezett szériája újdonsült tagjaként, de meglovagolva és bízva az utód sikerében, kihasználta az apró rést, hogy ha már letettek az asztalra egy 5 colos készüléket az alsóházban, akkor miért ne készítsenek nagyobbat ugyan ennél a kategóriánál maradva? Hiszen, ha valaki egy nagyobb és erősebb telefonra vágyik, akkor választhatja az Apollo Lite, az Apollo vagy a Mars és Mars Pro készülékeket is. 

De a Vernee úgy újított a Thor-ok között, hogy kiszolgálja azok igényeit, akiknek teljesen elegendő az "E"- ben bemutatott hardver, de szeretnének kicsit más dizájnnal egy nagyobb kijelzőjű készüléket vásárolni, hogy ahhoz ne kelljen mélyen a zsebükbe nyúlni. A Xiaomo-nál már láttunk hsaonlót, de ha ott bejött a recept, akkor miért ne működhetne máshol is? És ezt a Vernee most okosan meglépte, így ezzel egy újabb piaci rést tömött be.

1502337309619825.jpg

A Vernee Thor Plus a Thor E alapjaira építkezik, tehát itt is ugyanaz a processzor dolgozik, mint a kis testvérben, ami egy MediaTek MT6753-as CPU. Ez egy 8 magos, 64 bites chipset 4x1.5GHz és 4x1.3GHz-en üzemelő magokkal. Emellé kapott egy Mali-T720 grafikus gyorsítót és 3 GB memóriát. Ezzel a hardver kellő sebességet nyújt a felhasználónak. Belső tárhelye 32 GB, amit memóriakártyával egészen 128 GB-ig bővíthetünk. A kijelző immár 5.5 colos, ami egy HD felbontású, azaz 1280 x 720 pixeles lekerekített oldalú Super AMOLED panel. A ház teljes egészében fémből készült. A hátlapról eltűnt a kamera alatti ujjlenyomat olvasó, ez elöl kapott helyet, a home gombba építve. Kamerái elöl 8, illetve hátul 13 megapixelesek.

A készülék mérete 15.30 x 7.67 x 0.87 centiméter, a mérlegen 189 grammot nyom. Ebbe a matt fém borítású, lekerekített oldalélekkel ellátott házba került a méretes 6200mAh teljesítményű akkumulátor, amit MicroUSB-n keresztül tölthetünk a maximum 18W leadásra képes gyorstöltési technológiát támogató adapterrel. A készülék természetesen Dual SIM képes és támogatja a B20-as LTE-t is. A telefon Android 7.0 Nougat rendszerrel érkezik, amelyen a gyártó VOS felülete fut.

 

Már kapható a Vernee Thor Plus fekete és arany színben, ami egyáltalán nem lett drága készülék, hiszen nettó 149$-ba kerül. De most egy akció keretében 129.99$-ra tornázták le az árát. A telefont itt tekintheted meg:

Vernee Thor Plus

 

Akinek jobban tetszik az olcsóbb, nettó 109$-os, azonos hardverű, de kisebb méretű Thor E, akkor itt tudod megnézni:

Vernee Thor E

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3612742092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása