Heti szemezgető 35.

2017. szeptember 09. 07:18 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Az utóbbi pár napban kissé megsokszorozódtak a Facebook oldalunkon megjelenő akciós posztok. Emiatt egy cikkben foglaltuk és foglaljuk össze a GearBest webáruház nagy leértékelésében résztvevő termékeket, így például meg tudod nézni azt is, hogy amit megszeretnél vásárolni az mikortól lesz elérhető. Ma is jobbnál jobb akciók lesznek, például Xiaomi éjjellátó kamera 13$-ért vagy Redmi Note 4X jóval ár alatt. És persze folyamatosan frissítjük, hogy fel tudj készülni az akcióra, hogy legyen esélyed az elsők között megvásárolni a kiszemelt terméket.

Most pedig újabb termékválogatást állítottunk össze a Heti szemezgetőben.

 

Xiaomi robotporszívó

A Mi robotporszívó egy intelligens otthoni tisztítóeszköz, 12 különböző érzékelővel. A lézeres távérzékelő (LDS) 360 fokos, másodpercenként 1800-szo vizsgálja a környezetét, hogy kiszámolja a ház belső terét. A három processzor valós időben nyomon követi a mozgását, és egy algoritmus kiszámítja a leghatékonyabb tisztítási utat. A Mi Home alkalmazás segítségével bekapcsolhatjuk és távolról vezérelhetjük a robotot, megváltoztathatjuk a tisztítási módokat. 5200 mAh Li-ion akkumulátor akár 2,5 órányi tisztítási idővel.

A terméket itt tekintheted meg

A "XIAOMIVAC" kóddal pedig olcsóbban megvásárolhatod. Az EU Express rendelésnek köszönhetően pedig nem kell rá vámot fizetned.

 

 

Xiaomi Mi A1

Az A1 egy középkategóriás készülék. Lekerekített oldalélekkel formázott fém ház, ami az 5.5 colos FULL HD kijelzőt fogja közre, így a phablet kategória tagja. Az előlapon találjuk a szokásos érintőgombos hármast, a közelség és fénymérő szenzort és az 5 megapixeles kamerát. Memóriából és belső tárhelyből sem fukarkodtak, míg a RAM mennyisége 4 GB, addig a belső tároló 64 GB-os lett, amit természetesen memóriakártyával tovább bővíthetünk. Processzorból a Qualcomm megoldását, név szerint a Snapdragon 625-öt kapta, ami egy nyolc magos, maximálisan 2Ghz-en üzemelő CPU, Adreno 506-al. A vékony forma, ami a 15.54 x 7.58 x 0.73 centiméteres méretből fakad, 165 grammot nyom a mérlegen. Az egész telefon egy egyszerű, letisztult megjelenést kapott, ezért is szeretjük a Xiaomi-t. A hátlapon találjuk a dupla optikával rendelkező fotóapparátot, ami két 12 megapixeles optikából, egy széles látószögű és egy telefotó lencséből áll. Mellette a két tónusú LED villanó, illetve a szokásos kör alakú ujjlenyomat olvasó található. 

USB Type-C csatlakozó található meg a telefon alján, amin keresztül tölthetjük a 3080mAh teljesítményű akkumulátort. Az extrák között megtalálható még az infra port, amit távirányítóként használhatunk. Ahogy korábban írtuk, a készülék természetesen támogatja a 800 MHz-es B20-as LTE-t. Ezen kívül Dual SIM támogatással rendelkezik. A készüléken Android 7.1 fut, de év végén már megkapja a legújabb Android P verziót is. Így, aki egy módosítatlan rendszert szeretne használni Xiaomi készülékén, akkor most megteheti.

A terméket itt tekintheted meg

Használd a "MI5A1FS" kódot a rózsa arany, a "XMA1GJ" kódot pedig az arany verzióhoz, hiszen így olcsóbban vásárolhatod meg. Kérd EU Express szállítással, hogy ne kelljen vámot fizetned.

 

 

CHUWI Hi10 Plus

CHUWI Hi10 Plus táblagép+ billentyűzet, tehát laptopként is használható. Egyszerre két rendszert, Androidot és Windows 10-et is futtat. 4GB memória, 64GB tárhely 10.8 colos FULL HD kijelző.

A terméket itt tekintheted meg

A "Hi10PlusK" kóddal csak nettó 156.99$-ba kerül. Kérd EU Express szállítással, hogy ne kelljen vámot fizetned.

 

 

Olvastad már? Betört Európába a Xiaomi - a Mi A1 világhódító útja

xiaomi-a1-01-610x308.jpg

 

 

Xiaomi Bluetooth-os fülhallgató sportoláshoz

Xiaomi vezeték nélküli Bluetooth 4.1 fülhallgató tökéletes a zene és sportot kedvelők számára. IPX4 vízálló, izzadságálló és strapabíró tartós kivitel. A mikrofon és a hangerő egy vezérlőgombon, kényelmesebb a sportban. 
Beépített 100 mA-es újratölthető Li-ion akkumulátor, 280 órás készenléti idő, 7 óra lejátszási idő. Kompatibilis a V4.1 Bluetooth verziót támogató eszközökkel. Bluetooth protokoll: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, súlya 19 gramm, tartozék 5 pár gumi harang.

A terméket itt tekintheted meg

A "xiaomsp" kóddal csak nettó 13.99$-ba kerül.

 

 

Xiaomi Air 12 laptop

A Xiaomi Air 12 egy könnyed, légies laptop. Mérete 29.20 x 20.20 x 1.29, súlya 1075 gramm. Előtelepített Windows 10 operációs rendszerrel. Alacsony fogyasztású Intel Core m3-6Y30 Dual Core, 4 GB DDR3 memória, 128 GB SSD meghajtó, 12.5 colos IPS kijelző 1920 x 1080 pixeles felbontással. HDMI kimenet, Bluetooth 4.1, a/b/g/n/ac WiFi, USB Type-C port, angol nyelvű billentyűzettel, AKG hangszórókkal.

A terméket itt tekintheted meg

A "Air12GB" kóddal csak nettó 475.99$-ba kerül. Kérd EU Express szállítással, hogy ne kelljen vámot fizetned.

 

A többi akciós terméket itt találod

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7412812302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása