Vernee M5 - a filléres középkategóriás

2017. szeptember 11. 09:06 - nezdmitrendelszblog

1503908958645428.jpg

Valami új munkatárs lehet a Vernee-nél aki a dizájnért felel. Megnéztem az új Vernee M5 képeit és nem az volt az érzésem, hogy a Thor széria után megint hozott egy kis szögletes formájú valamit, hanem... Hanem, nem is tudom milyen lett, talán egy kicsit a mostani Xiaomi telefonokra hajaz, ha leszámítjuk a hátsó kamera elhelyezkedését. És a két színből választható produktum, ami a fekete és kék árnyalatot foglalja magában, az utóbbi nem is lett olyan rossz. Sose volt még kék színű telefonom, az esetek 80%-ában fekete készülékeim voltak, de ez a kék egész jól néz ki.

 

 

Olvastad már a legújabb Heti Szemezgetőt? Le ne maradj róla!

 

 

Az M5 a fizikai kiterjedését nézve se nem kicsi, se nem nagy. Egy, a mostanában a kínai telefonoknál nem annyira használt, 5.2 colos 1280 x 720 pixel felbontású kijelzőt kapott, ami jól elhelyezi a telefont ebben a medium méretű telefonok között. A készülékház egy matt festésű fémből készült test, ami lekerekített oldalélekkel operál, vastagsága csak 6.9mm. Az előlapon nem találunk fizikai, hanem a szokásos hármas érintésérzékeny gombokat kapjuk.

A készülék igazi középkategóriás, alsókategóriás áron. Illetve találunk azért kimagasló dolgokat is, mint például a 4 GB memóriát vagy a 64 GB belső tárhelyet, amit természetesen memóriakártyával 256 GB-ig bővíthetünk. A Vernee a processzor kiválasztásakor a már jól bejáratott MediaTek MTK6750-hez nyúlt, ami egy 64 bites, nyolc magos maximálisan 1.5GHz-en üzemelő CPU. Kamerákból, míg az előlapon elhelyezkedő 8, addig a hátlapi 13 megapixeles, utóbbi alá került az ujjlenyomat olvasó szenzor. A készülék egyszerre két NANO SIM kártyát képes fogadni és támogatja a 800MHz-es LTE-t is. A hátlap alatt rejlő 3300mAh teljesítményű akkumulátort a készülék MicroUSB portján keresztül tölthetjük. A telefonon Android 7.0 rendszer fut. Az árazás kimagasló a kategóriában, hiszen nem sok 4 GB memóriás mobiltelefont lehet megvásárolni nettó 119$-ért, pedig a GearBest most a többi áruház közül, szinte a legolcsóbban árulja és szerencsénknek hála, nem kell rá vámot fizetni, amivel megint egy csomó pénz lehet megspórolni. 

A Vernee M5-öt itt tekintheted meg

Válaszd az EU Express szállítást, hogy ne kelljen vámot fizetned

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9412820834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása