UleFone Armor 2 - kitartó bármi áron

2017. szeptember 12. 16:20 - nezdmitrendelszblog

ps0011g-eu-1-40c2-lpiu.jpg

Mintha valami öbölháborús okos kütyü lenne. Ez és ilyen gondolatok fordultak meg a fejemben, amikor az UleFone Armor 2 készülékének néztem utána. Nem semmi kis telefont rittyentettek össze a szorgos mérnökök és szerencsére egy ideje beléptünk abba az érába, amikor a strapatelefonok nem úgy néznek ki, mint valami formátlan fél tégla.

Az előző Armor-hoz képest sokkal jobban néz ki. Körülbelül olyan, mintha egy Hummer-rel találkoznánk az utcán, az embernek egyből az az érzése támad, hogy basszus, ez aztán a brutális erőt sugárzó külső. És szerencse, hogy nem csak a külsőségekre figyeltek, hanem figyelemreméltó hardvereket pakoltak bele, így senkinek nem lesz olyan érzése, hogy szuperül néz ki, de még egy sms írás is megfekteti.

A 15.9 x 7.83 x 1.45 centiméter méretű ház mellé 270 grammos súly társul. A ház polikarbonátból és fémből épül fel. Az IP68-as szabványú készülékben egy 5 colos Sharp gyártmányú FULL HD kijelző kapott helyet, amit Gorilla Glass 3 védelemmel láttak el. Az előlapon kapott helyet a 13 megapixeles szelfi kamera és a home gombba épített ujjlenyomat olvasó. Minden gomb, illetve csatlakozó vízálló, így a készülék alján található USB Type-C port is egy gumis borítást kapott. A telefon belsejében egy MediaTek Helio P25 dolgozik, ami egy 64 bites nyolc magos, maximálisan 2.6 GHz-es processzor. A nagy teljesítmény mellé méretes memória dukál, 6 GB LPDDR4 RAM és 64 GB tárhelyet kapott, amit természetesen MicroSD kártyával 256 GB-ig bővíthetünk. A hátlapra egy 16 megapixeles optika került dupla LED villanóval, így az IP68-as szabványnak köszönhetően a víz alatt is szép képeket készíthetünk.

Szinte minden hálózatot támogat, köztük az itthon is használt B20-as LTE-t. Két NANO SIM kártyát képes kezelni, támogatja az 5GHz-es WiFi-t is, Bluetooth 4.1, NFC, barométer, iránytű, Glonass műhold támogatás is megtalálható a készülékben, így túrázáskor sem fogunk eltévedni. Beépített akkumulátora 4700mAh teljesítményű, amit a MediaTek Pump Express 2.0 technológiával két óra alatt feltölthetünk. A készüléken Android 7.0 fut, amin természetesen megtalálható a magyar nyelv is. A csomagban EU töltőadaptert és USB Type-C - 3.5mm-es Jack átalakítót is találunk.

A terméket itt tekintheted meg

Csak nektek! Kértünk és kaptunk hozzá kedvezmény kupont, amivel olcsóbban vásárolhatjátok meg.

Kupon kód: YYMP3

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon ulefone

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr412824344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása