Heti szemezgető 36

2017. szeptember 16. 07:49 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

El is készültünk az erre a hétre összeválogatott termékekkel. Találtunk kisebbet, nagyobbat, olcsóbbat és drágábbat is. Nézd a Facebook oldalunkat is, hiszen ma reggel is kerültek ki újdonságok, amik alacsony áruk miatt korlátozott készlettel rendelkeznek, így hamar elhappolják őket...

 

Xiaomi Mi Band 2

1_12.jpg

A méltán híres Mi Band 2, ami nagyon sok embernek a lehető legjobb aktivitásmérő eszköz olcsó ára, minősége és megbízhatósága miatt. Futás, gyaloglás, pulzusmérés, alvásmonitorozás vagy értesítékes megjelenítése? Erre mind-mind képes.

A Mi Band 2 most még olcsóbb a korábbi árához képest, hiszen csak 18.99$-ba kerül.

A "miband915" kódót használd a vásárláskor

 

 

SanDisk A1 Ultra Micro SDHC UHS-1

1_11.jpg

Mi más is kellene mobiltelefonunkba vagy fényépezőgépünkbe, mint egy nagy kapacitású memóriakártya. A SanDisk személyében most egész baráti áron hozzájuthatunk, hiszen csak 18.49$-ba kerül, ha a rendelésnél beírjuk a "SDA164GCP", így máris egy kis kedvezményre tehetünk szert. 

A memóriakártyát itt tekintheted meg

Kedvezmény kód: "SDA164GCP"

 

Óriási kedvezményekről kell, hogy beszámoljunk!!! Annyi akció, hogy bele sem fér egy posztba

 

 

Mini X2T Bluetooth-os mini headset

3_8.jpg

Az X2T is az Apple új generációs AirPods-hoz hasonlóan kábel nélkül használhatjuk, hiszen a fülhallgatók csak az apró fülünkbe helyezhető hangkeltőkből állnak, teljesen vezeték mentesek. A fülhallgató tokja egyben dokkoló funkciót is ellát, hiszen ha visszahelyezzük a füleseket, akkor a tok USB kábelen keresztül​ feltölti őket. És ez még semmi, maga a tartó külső akkumulátorként is funkcionál, így nem kell kölün kábel a folyamatos töltéshez. Frekvencia 20-20000Hz, impedencia 32Ohm, beépített mikrofonnal is rendelkezik, hogy beszélgetéseinket gond nélkül lebonyolíthassuk. A headset 1 óra alatt tölthető fel maximumra és egy feltöltés 2.5 óra zenelejátszásra, illetve 60 óra készenléti időre elegendő. A fülhallgatók összsúlya 12 gramm, támogatja a Bluetooth 4.2-t is.

Most szerencsére csak 18.99$-ba kerül

 

 

BAYANGTOYS X21 Quadcopter FULL HD-s gimball-os kamerával

A GPS modulok lehetővé teszik a pontos pozíció / magasság tartását és a pontos nyomkövetést,

8 megapixeles kamera mozgáskiegyenlítő gimballal,

1080P 30fps HD videó és 720P 60fps, WiFi-n keresztül mobiltelefonunkon nézhetjük a drón képét akár 250 méter távolságról is,

6 tengelyes giroszkóp, 2200mAh teljesítményű akkumulátor, ami 16-18 perc repülésre elegendő. Android és IOS kompatibilis,

25,00 x 25,00 x 22,00 centiméter méretű és 1.85kg súlyú.

A terméket itt tekintheted meg

A "X21BaYang" kóddal nettó 159.99$, amit kérhetsz EU Express szállítással is, így nem kell vámot fizetni, tehát sokat spórolhatsz.

 

 

Xiaomi egér

Egyrészt a külleme fogott meg. Szeretem a letisztult formákat és ahogy a gyártót ismeri az ember, ez megint egy olyan termék, amiben nem tud hibát találni. A fehér-ezüst színben kapható egér tulajdonsága, hogy nemcsak Bluetooth 4.0 kapcsolaton képes kommunikálni az adott eszközzel, ami lehet TV, számítógép, telefon vagy egy táblagép, hanem akár USB-n is csatlakoztathatjuk számítógépünkhöz. Ugyanis egy 2.4Ghz-es frekvenciát támogató vezérlőn keresztül is képes kommunikálni, így magunkkal vihetjük bárhova, minden eszközzel kompatibilis, ha nem Bluetooth-on, akkor a mellékelt vezérlőjével csatlakoztatható. Két darab AAA elemmel működik, súlya csupán 78 gramm, optikai felbontása 1200Dpi.

A terméket itt találod

A Xiaomi egerét most olcsóbban megszerezheted, ha a rendelésnél beírod a "XMMOUSECP" kódot

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2812829832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása