UMIDIGI S2 - Ha nem vigyázol, máris akarsz egy ilyet magadnak

2017. szeptember 18. 17:17 - nezdmitrendelszblog

11_1.jpg

Nem tudom, milyen metódus alapján frissíti a készülékeik új generációját az UMIDIGI, de most maguknak állítottak ellenfelet, hiszen az "S" még csak pár hónapja jelent meg, de máris kiadták a folytatást az "S2" személyében, amit kicsit átrajzoltak a tervezőasztalon és megnyirbálták az árcéduláját.

Ilyenkor azért kellőképpen örülök annak, amikor egy termék fotóit nézegetem, és ha szerencsém van, akkor később a kezembe is foghatom egyik-másik készülékét, hogy mennyire brutálisan képesek fejlődni minőség terén a kínai gyártók. 

Azon gondolkodtam, hogyan tudnám jellemezni előszóban a telefont, de csak három dolog jutott eszembe: Samsung Galaxy S8 féle "bezel-less" oldalsó keret nélküli kijelző, óriási akkumulátor és dupla hátlapi kamera. Persze lehetne még sorolni, mik is jellemzik a készüléket, de az már túl általános lenne, ami már nagyon sok telefonra igaz lenne.

2_7.jpg

A világon elsőként beharangozott, oldalsó keret nélküli fém házas telefonját alkotta meg a gyártó. Így esett, hogy az UMIDIGI előállt egy most trendi, 18:9-es képaránnyal és 720 x 1440 pixel felbontással rendelkező SHARP által gyártott TDDI panennel szerelt modellel, ami 6 bár fizikailag colos, a kialakítása révén akkora, mint egy átlagos 5.5 colos kijelző. A kijelző-ház aránya 90%-os, a védelemről a Gorilla Glass 4 üveg gondoskodik. Az ívelt oldalakkal készített teljesen fém házat csak a modern stílusú antenna csíkok törik meg. A méretes kijelző miatt az előlapról eltűntek a megszokott Android vezérlők, helyüket szoftveres gombok váltották fel. 

A különleges kijelző és szép kidolgozás mellett a belsőre is figyeltek. Így egy MediaTek Helio P20 került a telefonba, ami egy nyolc magos 64 bites processzor, aminek maximális órajele 2.3GHz. Ha már eddig minden jól alakult, akkor megtámogatták 4GB memóriával és 64GB tárhellyel, amit természetesen hagytak, hogy kedvünkre bővíthessünk, egészen 256GB-ig. Az előlapra egy 5, a hátlapra pedig egy 13 és 5 megapixeles Sony IMX258-as autófókuszos optikát helyeztek LED-es villanóval kiegészítve. A hátlapi kamerák alatt találjuk az ujjlenyomat olvasó szenzort. De ez még mind semmi, a 15.81 x 7.46 x 0.88 centiméter méretű és 186 gramm tömegű készülék hátlapja alá egy méretes, 5100mAh kapacitású akkumulátort építettek be, amit a gyorstöltést támogatva 150 perc alatt teljesen feltölthetünk az USB Type-C porton keresztül.

Az UMIDIGI jó szokásához híven egyszerre két NANO SIM kártyát helyezhetünk a telefonba, és támogatja a sokaknak fontos magyarországi B20-as 800MHz-es LTE-t is. Nagyon impozánsra sikerült az a kis pakk, amiben kapjuk a telefont, hiszen a gyártó gondolt ránk, így már előre kapunk a csomagban az EU szabványú töltőfej és USB kábel mellett egy kijelző védő fóliát, egy telefon tokot és egy USB Type-C 3.5mm-es jack fülhallgató átalakítót. A telefonon Android 6.0 fut, ami támogatja a magyar nyelvet is, de a gyártó bejelentette, hogy érkezik hozzá az Android 7 is. A bevezető promó akció keretében most 179.99$, amit EU Express szállítással is kérhetsz, így nem kell vámot fizetned, amivel sokat spórolhatsz.

Az UMIDIGI S2 készüléket itt tekintheted meg

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9012875914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dobri Isti 2017.12.13. 03:47:43

Üdv. Érdeklődni szeretnék mikorra várható az s2 re az android 7?

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2017.12.13. 08:05:43

@Dobri Isti: Szia! Sajnos nem tudjuk. A gyártó honlapján sem érhető el semmilyen információ a 7-es verzióról és a neten fellelhető ROM-ok között sem találni gyári 7-es verziót.
süti beállítások módosítása