LETV LeEco Le S3 - A minőségi, az olcsó és a szép

2017. szeptember 21. 18:11 - nezdmitrendelszblog

4_9.jpg

A LeEco (Leshi Internet Information & Technology) Kína legnagyobb tartalomszolgáltatója, úgy néz ki felhagy a mobiltelefon üzletágával. Hírek jönnek, hírek mennek, de egy biztos, hogy a LeEco Le S3 egy jó kis mobil. 

Itthon nem igazán hallani a márkáról, aki ismeri, az valószínűleg kicsit többet mozog a mobiltelefon információk tengerében és itthon is szép számmal vannak kedvelői a márkának.

Elékszítettük nektek a négy napra kitaró kedvezmény áradatot! Most is úgy böngészhettek, hogy tudjátok melyik termék mikor lesz akciós. Így már csak le kell vadászni őket!

 

A LeEco Le S3 mit is nyújt igazából? Illetve mi az, amiért most egy cikk kerekedett belőle? Javarészt az ára, mert kit érdekelne egy felső középkategóriás telefon több százezer forintos árcédulával? De, ha azt mondom, hogy egy ilyen készülék 36.000 forint, akkor már kicsit más a gyerek fekvése, nem igaz? Azt már csak megsúgom, hogy németországi raktárból is kérhető és az ár ugyanennyi marad, viszont nem kell rá vámot fizetni. Ez így már sokkal, de sokkal jobban hangzik!

1_17.jpg

Az S3 egy igazi phablet, a maga 5.5 colos kijelzőjével, ami mellé FULL HD felbontás társul. Az előbb a felső középkategóriás jelzőt említettem, ami meg is látszik rajta. A számítási teljesítményt egy MediaTek Helio X20 MTK6797, 10 magos 64bites processzorra bízták, aminek maximális órajele 2.3GHz. Hogy a játékok is kellő sebességgel és minőséggel fussanak egy Mali T880-as GPU-t kapott. Még mindig annál a bizonyos kategóriánál maradva a 4 GB memória és a 64 GB-os belső tárhely sem nevezhető rossz felhozatalnak (létezik belőle 32GB-os verziós is, az még 20$-al olcsóbb is). Míg az előlapon egy 8 megapixeles optika, addig a hátlapon egy 21 megapixeles szenzor teljesít szolgálatot LED villanóval. 

3_12.jpg

A készülék megjelenésére sem lehet egy szavunk sem, hiszen a telefon 15.11 x 7.41 x 0.77 cm méretű és 157 gramm tömegű háza fémből készült, amelyet csak a hátlapon található szürkés antenna csíkok törnek meg, így igazi minőségi terméket érezhetünk, ha a kezünkbe vesszük. A telefonba egyszerre két Nano SIM kártyát tehetünk, memória bővítésre nincs lehetőségünk, így a 64GB belső tárterületet használhatjuk.

2_9.jpg

A hátlapi kamera alatt találjuk az ujjlenyomat olvasó szenzort. A legújabb USB szabvány, a Type-C porton keresztül tölthetjük a készülék beépített 3000mAh kapacitású akkumulátorát. Az akció keretében nettó 144.99$-ba kerül a telefon EU-n belüli, Német raktárból, így nem kell rá vámot fizetni.

A LeEco Le S3 készüléket itt tekintheted meg

 

A 32 GB belső tárhellyel szerelt LeEco Le S3 20$-al olcsóbb

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon letv

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9212883924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása