Már csak 1 nap van hátra, hogy te legyél a szerencsés és a tiéd legyen a legújabb Vernee M5 59.99$-ért

2017. szeptember 21. 12:23 - nezdmitrendelszblog

vernee-m5-p.jpg

Már egy ideje hallhattunk híreket a megjelenő új belépőszintű Vernee okostelefonról, ami szakít a hagyományokkal és nem újra a Thor szériáról húznak le egy újabb bőrt. Szokatlan módon egy új kategóriát teremtenek, ami még nem volt a Vernee életében, hiszen az M5 egy 5.2 colos készülék. Ami most a legfontosabb, hogy már csak 1 nap van hátra, hogy te legyél a szerencsés, aki 59.99$-ért megvásárolhatja a Vernee M5 telefont.

Eddig vagy csak az 5.5 colos tepsik vagy a kisebb 5 colos ligában játszott a gyártó, de most itt van a baráti árú és a két méret közötti 5.2 colos 1280 x 720 pixel felbontású kijelzőjű telefon, ami jól elhelyezi a sorban a középtávon megmaradó medium méretű telefonok között. A készülékház egy matt festésű fémből készült test, ami lekerekített oldalélekkel operál, vastagsága csupán 6.9mm. Az előlapon nem találunk fizikai gombokat, hanem azok szoftveresen jelennek meg.

m5-0826-3_051.jpg

Teljesen alsókategóriás árazást kapott, de nem abban az osztályban játszik. Hiszen 4 GB memóriát kapunk és a 64 GB belső tárhely méretére sem panaszkodhatunk, amit természetesen memóriakártyával 256 GB-ig bővíthetünk. A Vernee a processzor kiválasztásakor a már jól bejáratott MediaTek MTK6750-hez nyúlt, ami egy 64 bites, nyolc magos maximálisan 1.5GHz-en üzemelő CPU. Kamerákból, míg az előlapon elhelyezkedő 8, addig a hátlapi 13 megapixeles, utóbbi alá került az ujjlenyomat olvasó szenzor. A készülék egyszerre két NANO SIM kártyát képes fogadni és támogatja a 800MHz-es LTE-t is. A hátlap alatt rejlő 3300mAh teljesítményű akkumulátort a készülék MicroUSB portján keresztül tölthetjük. A telefonon Android 7.0 rendszer fut.

Az árazás kimagasló a kategóriában, hiszen nem sok 4 GB memóriás mobiltelefont lehet megvásárolni nettó 159.99 helyett 119$-ért, ami még ennyiért is megéri. A legjobb, hogy EU Express szállítást is kérhetsz, így nem kell aggódnod a vám költség miatt sem.

VISZONT!

 

Még van rá egy napunk, azaz 09.22.-ig, hogy megszerezhessük/megszerezhessétek a napi 10 készülék közül valamelyiket 59.99$-os áron, amihez nem kell mást tenni csak a "VerM5" kódot beírni a rendelésnél és bízni abban, hogy te leszel az egyik szerencsés, mi pedig minden erőnkkel szurokolunk neked! 

A Vernee M5 készüléket itt tudod megvásárolni

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: vernee

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9012882972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása