Egy igazi kis csemege a Coolpad Max A8

2017. szeptember 22. 10:53 - nezdmitrendelszblog

pz0051g-eu-1-1d8d-rfej.jpg

Azért kutatjuk az internet rejtett akcióiról és kedvezményeiről alig szót ejtő bugyrait, hogy mindig beszámolhassunk nektek valami olcsó és jó dologról. A kicsit erős, de őszinte bekezdés teljesen igaz, és lőn rá is leltünk egy kis csemegére a Coolpad Max A8-ra.

Ha rövid akarnék lenni, kezdhetném azzal, hogy 4 GB memória, 64 GB tárhely, 5.5 colos FULL HD kijelző és ennyivel le is zárhatnánk ezt a cikket. De a végére odabiggyeszteném, hogy 118$ németországból. Ha te is egy kicsit kütyü mániás vagy, mint mi, ezek után az adatok után már nem is annyira unalmas, ugye?

Nézzük mit tud nyújtani a Coolpad Max A8!

pz0051g-eu-1-1d8d-etgh.jpg

15.2 x 7.55 x 0.76 centiméteres fém ház, amin érződik az anyag súlya, 170 grammot nyom a mérlegen. Ebbe a méretbe belefért egy 5.5 colos FULL HD felbontású, azaz 1920 x 1080 pixeles IPS kijelző, aminek a szélei lekerekítettek és Gorilla Glass 4 védi. A motorháztető alatt egy Qualcomm Snapdragon 617 dolgozik, ami egy 64 bites nyolc magos processzor Cortex-A53-as magokkal, ami egy alsó középkategóriás CPU, ami az Antutu benchmark programban 40.000 körüli pontszámot ér el. Ha már lúd, legyen kövér, gondolták a Coolpad-nál, így nem kevés 4 GB memóriát tuszkoltak bele, a belső tárhely mérete pedig 64 GB lett. Az előlapra egy 5 megapixeles, míg a hátlapra egy 13 megapixeles optika került. A hátlapi képlövő alatt találhatjuk meg az ujjlenyomatolvasó szenzort. 

pz0051g-eu-1-1d8d-l5nl.jpg

A készülék 802.11 a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, fény és közelségérzékelő és mágnes szenzort, giroszkópot és gyorsulásmérőt kapott. SIM kártyából két darab NANO-t kezel vagy az egyik helyén a MicroSD memóriakártya lehet. A telefon nem támogatja a B20-as frekvenciát, de ezért az árért ez megbocsájtható, minden másra ott a 3G. A fém hátlap alatt egy 2.800mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amit a Quick Charge technológiát támogatva 30 perc alatt 65%-ra tölthetjük az akkumulátort, a telefon MicroUSB portján keresztül.

Tartozékok közül kapunk hozzá töltőt, MicroUSB kábelt, leírást, SIM tűt és egy tokot is.

Mint említettük a készüléket németországi, tehát unión belüli raktárból is meg lehet rendelni, azaz nem kell utána vámot fizetnünk. Ehhez csak válaszd ki a Germany Warehouse opciót.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: telefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7812885538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása