UHANS Max 2 - A "Hű, de mekkora!" (telefon)

2017. szeptember 25. 08:18 - nezdmitrendelszblog

maxresdefault.jpg

Az UHANS a Max 2-vel kimaxolta a méret kérdést. Kicsit olyan ez, mintha visszarepültünk volna az időbe a nagyi óriás fekete-fehér tévéje és a robosztus bolti kávédarálók közé, óriási készülékek. De megvan a rétege a maximális méretű mobiltelefonoknak is.

Megnéztük az Uhans által készített Max 2 bemutató vidóját, amely a legújabb készülékükről a 6,44 colos óriásról készült. Ha ilyen méretű telefont keresel, akkor nézd meg az alábbi videót!

Bár hatalmas, 6,44 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet, az Uhans Max 2 még mindig "csak" Full HD felbontással rendelkezik, de amiatt nem lehet panaszunk, hiszen nettó 139.99$-ba kerül.

Azt már tudjuk, hogy az okostelefon 4 GB RAM-ot tartalmaz, ami segít a játékok futtatásában és az alkalmazások közöiti gyors váltásban. A 64 GB belső tárhely jó kiindulási alap, ha sok alkalmazást szeretnénk feltelepíteni a telefonra. Összességében a nagy kijelzőnek köszönhetően a jobb játékélményben lesz részünk. Processzora egy nyolc magos MediaTek MTK6750T chip, maximálisan 1.5GHz-en járatva. A készülék egyszerre két NANO SIM kártyát támogat és nagyon jó hír, hogy a magyarországi B20-as LTE-t is ismeri.

Tehát itt van nekünk a MAX 2, amit hívhatunk a Xiaomi Mi MAX 2 olcsó alternatívájaként. Mondanunk sem kell, hogy ez az eszköz azoknak szól, akik valóban élvezik a videók, a tévéműsorok és játékok nagy kijelzőn történő futtatását. A nagy kijelző a telefonon futó Android 7-nek köszönhetően, lehetővé teszi az osztott képernyős funkciók használatát, így például megtekinthetünk egy Youtube videót és akár egyidejűleg egy ismerőssel is cseveghetünk.

Az UHANS Max 2 teljesen fém házat kapott, lekerekített oldalélekkel, hogy könnyebb legyen kézben tartani. Elöl találhatjuk a home gombba szerelt ujjlenyomat olvasó szenzort. Elöl és hátul pedig dupla kamerát kapott, ami nagyon ritka, amely mindkét oldalon egy 13 és 2 megapixeles optika helyezkedik el. Az akkumulátor egy egészen korrekt méretű 4300mAh-as telep. A mai nap kezdeték meg a készülék akcióját, így 200$ helyett 139.99$-ért lehet a miénk. Tudjátok, válasszátok az EU Express szállítást, ami most ingyen van, így az alacsony ár mellett még vámot sem kell fizetni.

Az UHANS Max 2-t itt tekintheted meg

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3212888082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása