Minden, amit a Vernee MIX 2-ről tudni kell

2017. szeptember 26. 15:39 - nezdmitrendelszblog

ghdfghfgh.jpg

Már az előrendelői fázisnál tart a Vernee legújabb mobiltelefonja, a vékony kijelző kerettel ellátott, a Xiaomi-hoz hasonló MIX 2. Ez az első vékony kávával készített modellje a Vernee-nek, mégis 2-es számmal jelzik az új jövevényt, akár csak a Xiaomi legújabb telefonját a Mi MIX 2-t. A gyártó állítása szerint azért választották ezt a nevet, mert a dupla hátlapi kamera és a kétoldalt üveg elő és hátlap miatti kettes szám alapján kézenfekvő volt a névválasztás. Hát jó, higyjünk nekik.

Tény, hogy olyan külsőt alkottak a Vernee MIX 2- nek, ami eddig nem volt ismert a gyártónál. Gyönyörű letisztult lett mind az előlap, mind a hátlap az üveg borításnak köszönhetően. Nem csak a külső lett átlagon felüli, hanem a mai szemmel nézve azok a hardverek is, amik belekerültek a telefonba. Hiába a nagy méretű 6 colos, 2160 x 1080 pixel felbontású kijelző, a vékony oldalkeretek által egy normál 5.5 colos telefon méretével ér fel. A Vernee jó kapcsolatot ápol a MediaTek-kel, eddig is az ő processzoraikat használták, nincs ez másként most sem. A megfelelő sebességről egy nyolc magos, 64 bites MTK6757CD, azaz Helio P25 gondoskodik, aminek maximális órajele 2.5GHz. Memóriából sem kapunk keveset, 4 GB-al gazdálkodhatunk, a tárhely mérete 64 GB, amit természetesen memóriakártyával bővíthetünk. 

Az előlap a vékony keretes telefonoknál már nem annyira szokatlan. Elöl nem találunk gombokat, ezt a Veree szoftveresen oldotta meg. A jobb alsó sarokba helyezte el a 8 megapixeles, míg a hátlapon dual megoldásként a 13 és 5 megapixeles optikát LED villanóval egyetemben, alatta pedig az ujjlenyomat olvasó található. Természetesen minden ismert szenzort megkapunk úgy mint közelség, fény, mágnes, gravitációs szenzor és giroszkóp.

6_10.jpg

A mobil két NANO SIM kártyát kezel és támogatja a magyarországi 800MHz-es B20-as LTE-t is. A készüléken Android 7.0 fut, amin választható a magyar nyelv is. Beépített akkumulátora is méretes, 4200mAh kapacitású. 

A készülék előrendelői státuszban van, így az elsők között lehetünk, akik meszerezhetik maguknak az új Vernee telefont 189.99$-ért, azaz 49.000 forintért. Kérhetjük EU Express szállítással is, így nem kell vámot fizetünk a készülékre, ezáltal nem fog többe kerülni a telefon.

A Vernee MIX 2-t itt tekintheted meg

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2212898168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bojkovska 2017.12.13. 21:00:01

Szia megerkezett hogy kell beuzemelni a sim kartyat nem talalok hozza leirast koszonom Bojkovsks

bojkovska 2018.04.21. 07:02:01

Win10 drivert nem találok.
köszi

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2018.04.21. 07:02:46

@bojkovska: Szia!
Nincs szükség hozzá driver-re, csak át kell kapcsolni a telefont USB módba, hogy a PC is lássa.

bojkovska 2018.04.22. 07:21:26

Köszönöm de Android 7.0-nál nem találom.

nezdmitrendelszblog · www.nezdmitrendelsz.blog.hu 2018.04.22. 07:22:26

Az értesítési sávot lehúzva a pc-re kötve, át tudod állítani az USB-s töltési mód helyett a Fájlok átvitele módra
süti beállítások módosítása