Blackview S8 okostelefon és AllCall W1 okosóra akcióban ma 18:00-tól

2017. október 15. 15:24 - nezdmitrendelszblog

Blackview S8

 

Miután az a trend, amely tavaly kezdődött, amikor a Xiaomi kiadta a Mi MIX vékony kijelző keretes telefonját, kétségtelen, hogy nagyon sok mobilgyártót megihletett. Így várható volt, hogy ez lesz a mobilpiac fő témája az idei évben is. Hiszen a legtöbb gyártó beállt a sorba és elkészítette a saját megoldását, javarészt szintén MIX néven, ami nem feltétlenül baj, mert az emberek fejében ez már egybeforrt egyfajta technológiai újítással, tehát lett nekünk Vernee MIX 2, Doogee MIX és még sorolhatnánk. Viszont van a másik réteg, mint a Samsung Galaxy S8-as készüléke, amiben a fő szempont a lehelet vékony oldalsó keretek és a felső és alsó kávák nem egészen eltüntetésével, de méretük csökkentésével. 

A mai nap 18:00 órától a GearBest webáruház 169.99$ helyett, 149.99$-ért adja a készüléket, ami jó árnak mondható, ha figyelembe vesszük a telefon különlegességét, a vékony kijelzőt. A szállításban az EU Express mód lehet a segítségedre, hiszen így nem kell plusz áfa költséggel számolnod

Az 5.7 hüvelykes HD+ kijelző a sokaknak még szokatlan (18:9 képarányú) 720 × 1440 képpont felbontású. Az előlapra két kamera került, egy 8 megapixeles fő és egy 0.3 megapixeles másodlagos kamera. A teljesítményért egy nyolc magos MediaTek MTK6750V processzor felel, aminek órajele 1.5GHz. Memóriából 4, míg belső tárhelyből 64 GB-ot kapunk, amit memóriakártyával 128GB-ig bővíthetünk.

A hátlapra került az ujjlenyomat olvasó, felette pedig a 13 megapixeles elsődleges és 0.3 megapixeles másodlagos kamera került. Azt, hogy mekkora előny származik mind az előlapi, mind a hátlapi másodlagos szenzorból, azt egyelőre nem lehet tudni. A készülék DUAL SIM képes, egy darab Micro SIM és egy Nano SIM kártyát fogad. Természetesen támogatja a magyarországi B20-as LTE-t is. Beépített akkumulátora 3180mAh kapacitású, amely támogatja a gyorstöltési technológiát.

A tartozékok között találunk még OTG kábelt, fülhallgatót, USB Type-C fülhallgató adaptert és egy képernyő védő fóliát is.

A Blackview S8-at itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

Kérd EU Express szállítással, hogy ne legyenek többletköltségeid.

 

 

AllCall W1

 AllCall W1 3G Smartwatch Phone 1.39 inch Android 5.1 MTK6580 Quad Core 1.0GHz 2GB RAM 16GB ROM Heart Rate Monitor Anti-lost 

Az AllCall gyártó most okosóra fronton újít és szerencsére fiatal és még elég ismeretlen gyártó ellenére nem estek abba a hibába, hogy egy csúnya eszközt dobnak a piacra, hanem egy egész kis mutatós darabot alkottak, amit más gyártók termékpalettájába is beillene.

 AllCall W1 3G Smartwatch Phone 1.39 inch Android 5.1 MTK6580 Quad Core 1.0GHz 2GB RAM 16GB ROM Heart Rate Monitor Anti-lost

A mai 18:00-tól induló akcióban az óra 109.99$ helyett 89.99$-ba kerül. Az óra front részén az 1.39 colos 400 x 400 pixel felbontású AMOLED kijelzőt találjuk, amit egy rozsdamentes acél keret vesz körül. A panelt a Samsung gyártja, így a minőségre nem lehet panaszunk és az AMOLED technológiának köszönhetően napfényben is jobban láthatóak a kijelzőn megjelenő adatok, mint  egy IPS panel esetében. Az órában egy négy magos MediaTek MT6580m processzor kapott helyet, méretes 2 GB memóriával és 16 GB belső tárhellyel.

Elhelyeztek benne egy NANO SIM kártya foglalatot is, így az óránk 3G képes eszközzé válhat. Felszerelték Bluetooth 4.0-val is. Az óra mérete 27.50 x 4.80 x 1.40 cm, súlya 66 gramm. Akkumulátorból egy 420 mAh kapacitású telepet kapott, ami a gyártó ígérete szerint nagyjából 3-4 napos készenlétre és 1-2 napos üzemidőre képes. A gyártó oldalán látható információk alapján a készülékben lépésszámláló, pulzusmérő és GPS is megtalálható. A készüléken Android 5.1 fut és a rendszernek köszönhetően támogatja a magyar nyelvet is.


nevtelen_15.jpg

Az AllCall W1 okosórát itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3112980582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása