Mit vegyünk karácsonyra?

2017. október 21. 13:09 - nezdmitrendelszblog

karacsony2.jpgA karácsonyi ajándék kiválasztása mindig egy nehéz folyamat. Kinek, mit vegyünk, mekkora értékben? Nehogy valakitől ugyanazt a terméket kapja szerettünk. Honnan szerezzem be olcsón? Mert, hát egy személy ajándékára még nem olyan nagy kunszt egy bizonyos összeget kiadni, de ha tíz vagy húsz főre kell gondolni, akkor aztán tényleg meg kell gondolni, hogy mire mennyi pénzt is adunk ki. Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódnak meg mindenkiben ebben az időszakban, aki már előre gondol és tudatosan próbálja beszerezni az ajándékokat, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen szinte berobbannia egy áruházba az elmaradt ajándékok beszerzéséért. 

Ehhez próbálunk egy kis útmutatást nyújtani, illetve nem is útmutatást, hanem bizonyos esetben a saját magunk által is kipróbált és ajánlott, illetve olyan termékeket, amiket mi is szívesen használnánk. Ehhez készítettünk egy kis ajánlót, ahonnan talán ötleteket tudsz meríteni a karácsonyi vásárláshoz.

Ha megtetszett egy termék és meg szeretnéd vásárolni, akkor a rendelés, regisztráció folyamatáról és az EU Express szállításról itt olvashatsz egy cikket. Ebben részletesen leírunk mindent. Az említett EU Express szállítás azért jó, mert amely terméknél választható ez a szolgáltatás, sokat spórolhatsz a végösszegből. Ugyanis egy termék áfája és a mellé felszámolt kezelési költség a termék 1/3 része is lehet, ami nagyon sok pénz, így, ezzel a szállítási móddal ez kiküszöbölhető.

Sajnos nem tudunk minden terméket, illetve kategóriát bemutatni, mert rengeteg féle létezik, így kiragadtunk pár terméket, amik segíthetnek a döntésben. Segítségképp megtaláljátok a leggyakrabban látogatott kategóriákat, illetve az általunk is ajánlott termékeket.

Kategóriák:

Mobiltelefonok

Laptopok

Robotporszívók

Elektronikai cikkek

Szépségápolás

Órák és ékszerek

Ruházati kiegészítők

Világítás

Top termékek

 

 

Mobiltelefonok

 

Remek telefonokat találunk a Xiaomi háza táján és a Vernee is egy sokak által kedvelt márka. A Xiaomi MIX által letett alapok mentén haladva, a vékony kijelzős telefonok közül kiemelkedő a LEAGOO KIICAA MIX olcsó árával, de mégis egy különleges készülékünk lehet, ha őt választjuk. A Vernee MIX 2 szinte a legjobb választás, hiszen gyönyörű külsővel és remek hardveres felszereltséggel rendelkezik. A Maze egy általánosságban véve, itthon még ismeretlen márka, de az Alpha nevű készülékük igen jóra sikeredett. A csúcs az Elephone S8, amibe már a legerősebb Helio X25-ös processzor került, így az itt jelen lévő készülékek közül, olcsótól a drágább verzióig mindent megtalálhatunk.

Kedvelt márkáink, akiknek a telefonjait itt tekintheted meg:

Xiaomi Vernee

 

 Vékony kijelzőkeretes készülékek, amiket mi is használnánk:

 LEAGOO KIICAA MIX

1_27.jpg

A MIX kijelzője egy SHARP gyártmányú 5.5 colos IPS panel, ami FULL HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású. Ezen az áron már ez is újdonság, hiszen nem szoktak egy ilyen alacsony árú készülékbe 401ppi-s FULL HD panelt rakni. De a Leagoo tovább megy ennél, hiszen voltak olyan merészek, hogy a mostani trendeknek megfelelően vékony kjelző kerettel látták el két oldalt és felül is a MIX-et. Így nincsenek azok a jól megszokott kijelző mellé épített vastag oldalak. Sikerült elérniük, hogy hiába a nagy képernyő, mégis egy aránylag kis telefont alkottak a kávák lehagyásával. A telefon mérete 14.17 x 7.58 x 0.79 cm, súlya 158 gramm. A készülék meghajtásáról egy MediaTek MT6750T processzor gondoskodik. Ilyen CPU dolgozik a korábban bemutatott Ulefone MIX-ben és az UMiDIGI Crystal-ban is. Ez a processzor egy nyolc magos egység, aminek maximális órajele 1.5GHz. A memória sem szűkös, hiszen 3 GB-ot kapunk, a tárhely mérete pedig 32 GB, amit 256 GB-ig tovább bővíthetünk memóriakártyával. Nem spóroltak ki semmit sem a telefonból. Az előlapra került a Home gombba épített ujjlenyomat olvasó. A szelfizni vágyók az előlapi 13 megapixeles kamerának örülhetnek. A hátlapra egy 13 + 2 megapixeles dupla optika páros került LED villanóval. Belül a 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0, GPS is a repertoár részét képezi. Nagyon jó hír, hogy ennyi pénzért támogatja a magyarországi B20-as LTE-t is, illetve egyszerre két NANO SIM kártyát képes kezelni. Akkumulátora 3000mAh kapacitású, amit már a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk. A készüléken Android 7.0 fut, amin választható a magyar nyelv is. Pozitív hozzáállás a gyártó részéről, hogy a csomagban mellékel egy USB Type-C portos fülhallgatót és egy szilikon tokot is. Nagyon baráti árazást kapott, hiszen csak 109$-ba kerül.

Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

A terméket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Vernee MIX 2

 

vernee-mix-2-header-1-660x330.jpg

Tény, hogy olyan külsőt alkottak a Vernee MIX 2- nek, ami eddig nem volt ismert a gyártónál. Gyönyörű letisztult lett mind az előlap, mind a hátlap az üveg borításnak köszönhetően. Nem csak a külső lett átlagon felüli, hanem a mai szemmel nézve azok a hardverek is, amik belekerültek a telefonba. Hiába a nagy méretű 6 colos, 2160 x 1080 pixel felbontású kijelző, a vékony oldalkeretek által egy normál 5.5 colos telefon méretével ér fel. A Vernee jó kapcsolatot ápol a MediaTek-kel, eddig is az ő processzoraikat használták, nincs ez másként most sem. A megfelelő sebességről egy nyolc magos, 64 bites MTK6757CD, azaz Helio P25 gondoskodik, aminek maximális órajele 2.5GHz. Memóriából sem kapunk keveset, 4 GB-al gazdálkodhatunk, a tárhely mérete 64 GB, amit természetesen memóriakártyával bővíthetünk. Az előlap a vékony keretes telefonoknál már nem annyira szokatlan. Elöl nem találunk gombokat, ezt a Veree szoftveresen oldotta meg. A jobb alsó sarokba helyezte el a 8 megapixeles, míg a hátlapon dual megoldásként a 13 és 5 megapixeles optikát LED villanóval egyetemben, alatta pedig az ujjlenyomat olvasó található. Természetesen minden ismert szenzort megkapunk úgy mint közelség, fény, mágnes, gravitációs szenzor és giroszkóp. A mobil két NANO SIM kártyát kezel és támogatja a magyarországi 800MHz-es B20-as LTE-t is. A készüléken Android 7.0 fut, amin választható a magyar nyelv is. Beépített akkumulátora is méretes, 4200mAh kapacitású. A készülék előrendelői státuszban van, így az elsők között lehetünk, akik megszerezhetik maguknak az új Vernee telefont 169.99$-ért, azaz 43.000 forintért. Kategória győztes. Erős hardver és ehhez képest nagyon alacsony ár. Kérhetjük EU Express szállítással is, így nem kell vámot fizetünk a készülékre, ezáltal nem fog többe kerülni a telefon.

Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

A Vernee MIX 2-t itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Maze Alpha

 

A Maze keret nélküli kijelzővel szerelt modellje, az Alpha egy 6 colos Full HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású Gorilla Glass 4 védelemmel ellátott kijelzővel rendelkezik, előlapi gombba épített ujjlenyomat olvasóval. A fém ház alatt egy MediaTek Helio P25 processzor dolgozik, ami egy nyolc magos egység (4x2.5GHz ARM Cortex-A53+ 4x1.4GHz ARM Cortex-A53). Memóriája és belső tárhelye kiszereléstől függően 4GB / 6GB RAM + 64GB/ 128GB ROM lehet. Maximálisan 256 GB méretű memóriakártyát képes kezelni, ilyenkor a két SIM kártya egyik helyét foglalja el a memóriakártya. Előlapi kamerája 5, a hátlapra szerelt dupla optika pedig 13 és 5 megapixeles (Samsung S5K3L8). Árcéduláján nettó 56000 forint szerepel, ezért cserébe tudja az 5GHz-es WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, GLONASS, BeiDou mind-mind adott a 800 MHz-es LTE támogatással együtt. Akkumulátora 4000 mAh kapacitású, amit USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetünk. A készülék Android 7.0-val érkezik. Az Alpha már 189$-ba kerül, de itt már egy elég erős hardvert kapunk. csakúgy, mint a Vernee-nél.

Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

 A Maze Alpha-t itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Elephone S8

 

elephone-s8.jpg

Az S8 a gyártó első vékony kijelző kerettel szerelt telefonja. Nem hagyta ki ezt a lépést, hiszen már sokan meglépték ezt a "trendet" és egyik gyártó sem engedheti meg magának, hogy nem követi a piaci irányokat és vele együtt a felhasználók igényeinek kiszolgálását. Na, de... A vékony kávával szerelt telefonok azért jók, mert azonos méret mellett nagyobb kijelzőt lehet beépíteni egy készülékbe. A készülék mérete 15.80 x 8.00 x 0.80 cm, súlya 180 gramm. Az Elephone a társaihoz képest minőségibb, 6 colos 2K, azaz 2560 x 1440 pixel felbontású panelt rakott a telefonba, amit Gorilla Glass üveg óv a sérülésektől, így a kijelző-ház aránya 92.4%. A ház teljes egészében fémből készült, a készülék fekete és kék színben választható, a külső megjelenésre nem lehet panaszunk,. A nagy felbontású kijelzőhöz megfelelő processzor dukál, így egy MediaTek Helio X25-ös duruzsol a hátlap alatt, 4 GB memória és 64 GB tárhely társaságában. A készülék előlapjának aljára került a hasonló típusoknál már megszokott, alsó sarokban lévő előlapi kamera, ami 8 megapixel felbontású és az ujjlenyomat olvasóval szerelt home gomb. A telefon hátlapjára csak egy LED-es villanó és a 21 megapixeles fő optika került. A hátlap alatt 4000mAh teljesítményű akkumulátor foglal helyet, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk. A szokásos 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Bluetooth 4.0, GPS már szinte alapkövetelmény. A készülék Dual NANO SIM képes és többek között támogatja a B20-as LTE-t is. Természetesen a legújabb Android 7.1-el érkezik. A csúcsok csúcsa 259.99$-os árcédulával. Amivel jól járunk ha egy nagyon erős hardverű készüléket választanánk.

Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

Az Elephone S8 telefont itt nézheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Laptopok

 

A laptopok közül, ha nevesebb gyártó termékét szeretnénk választani, akkor a Xiaomi által készített gépeket nézzük meg magunknak. Ezen kívül remek minőségű és hihetetlen jó ár/érték arányúak a CHUWI és a Jumper termékei is. Nagyon kedveltek a vékony kialakítású laptopok, mint például az Apple Macbook Air, ehhez hasonlít az általunk is kipróbált CHUWI LapBook 12.3, ami a nevéből utalva 12.3 colos, könnyű és nagyon vékony kialakítású.

Számtalan laptop közül, mi inkább bemutatnánk most azokat, amiket mi választanánk. A gépek mindegyike előtelepített, regisztrált Windows 10-zel érkezik, amelyet a Windows Update-en keresztül magyar nyelvre állíthatunk át. A laptopok mindegyike angol kiosztású billentyűzettel rendelkezik, illetve gyártótól függően változhat a töltő adapter csatlakozójának szabványa. Így ezt a vásárlás előtt érdemes ellenőrizni. Egyes laptopok EU töltővel érkeznek, egyesekhez be kell szerezni egy +2-3$ értékű átalakítót.

 

Chuwi Lapbook 12.3

A laptopból mi is beszereztünk egyet. A róla készült tesztet itt olvashatod, nekünk nagyon tetszett.

 CHUWI LapBook 12.3(CWI535)

Sok esetben rajta írjuk a cikkeinket is. A főbb paraméterek a következők: 6 GB memória, 64GB belső tárhely, amit M.2 SSD-vel bővíthetünk, 2K (2736 x 1824) felbontású 12.3 colos kijelző kapott, ha összecsukjuk csak 17 mm vastag a legmagasabb ponton. Gyönyörű alumínium házzal rendelkezik, négy magos Intel Celeron N3450 processzor dolgozik benne. Regisztrált Windows 10 operációs rendszerrel, ami angol nyelvű, de a Windows Update segítségével letölthető hozzá a magyar nyelv. Magyarországi kompatibilis EU adapterrel

Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

Chuwi Lapbook 12.3-at itt találod

 

CHUWI LapBook 15.6 és 14.1

 

Aki nagyobb méretű gépet szeretne magának vásárolni, a LapBook családból, ezt is megteheti. Létezik normál, 15.6 colos méretű verzió is belőle, illetve kisebb 14.1-es is. A 15.6 colos verzikban az Intel Cherry Trail Z8300 és Z8350 dolgozik, megtámogatva 4GB memóriával és 64 GB tárhellyel, előtelepített Windows 10-zel.

A 14.1 colos versenyző Intel Apollo Lake Celeron N3450-es processzort, 4GB memóriát és 64GB táhelyet kapott, előtelepített Windows 10-zel. Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

 

Chuwi 15.6 Chuwi 14.1
CHUWI LapBook Windows 10 Notebook CHUWI LapBook 14.1 inch Windows 10 Notebook
228$ 240$

CPU: INTEL CHERRY TRAIL Z8300

Kijelző: 15.6" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 4GB

Tárhely: 64GB EMMC+Micro SD foglalat

CPU: Intel APOLLO LAKE N3450

Kijelző: 14.1" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 4GB

Tárhely: 64GB EMMC+Micro SD foglalat

 

 

Jumper laptopok

 

A Jumper-nek is vannak hasonló megoldásai, főként az alumínium házas laptopok terén, amik szintén hajaznak az Apple által készített gépekre.

 

Jumper Ezbook 2 Ultrabook Jumper EZBOOK 3 PRO Jumper EZbook 3L Pro
Jumper Ezbook 2 14.0 inch Ultrabook Laptop Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook Jumper EZbook 3L Pro Notebook
189$ 239$ 315$

CPU: INTEL CHERRY TRAIL Z8350

Kijelző: 14" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 4GB

Tárhely: 64GB EMMC+Micro SD foglalat

CPU: Intel APOLLO LAKE N3450 

Kijelző: 13.3" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 6GB

Tárhely: 64GB EMMC+Micro SD foglalat

CPU: Intel APOLLO LAKE N3450 

Kijelző: 14" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 6GB

Tárhely: 64GB SSD+Micro SD foglalat

 

 

 

Jumper EZBOOK 3S

Jumper EZbook 3 Plus

Jumper EZbook i7 Business

Jumper EZBOOK 3S Notebook Jumper EZbook 3 Plus Notebook Jumper EZbook i7 Business Notebook

369$

479.99$

563.25$

CPU: Intel APOLLO LAKE N3450 

Kijelző: 14.1" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 6GB

Tárhely: 256GB SSD+Micro SD foglalat+M.2 foglalat

CPU: Intel Core m3-7Y30

Kijelző: 14" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 8GB

Tárhely: 128GB SSD+Micro SD foglalat+M.2 foglalat

CPU: Intel Core i7 4500U

Kijelző: 14.1" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 6GB

Tárhely: 128GB SSD+Micro SD foglalat

 

 

Xiaomi laptopok

 

 

Xiaomi Air 12 Xiaomi Notebook Air 12.5 Xiaomi Notebook Air 13.3
Xiaomi Air 12 12.5 inch Notebook Xiaomi Notebook Air 12.5 Xiaomi Notebook Air 13.3
499.99$ 789.99$ 819.99$

CPU: Intel Core m3-6Y30

Kijelző: 12.5" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 4GB

Tárhely: 128GB SSD

CPU: Intel Core i5-7Y54

Kijelző: 12.5" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 8GB

Tárhely: 256GB SSD

CPU: Intel Core i5-7200U 

Kijelző: 13.3" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 8GB

Tárhely: 256GB SSD

 
Xiaomi Air 13 Xiaomi Air 13 Ultimate Edition
Xiaomi Air 13 13.3 inch Notebook Xiaomi Air 13 Notebook Ultimate Edition

862.42$

 

1078.16$

CPU: Intel Core i5-6200u

Kijelző: 13.3" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 8GB

Tárhely: 256GB SSD

 

CPU: Intel Core i7-6500U

Kijelző: 13.3" 1920 x 1080 (FHD) IPS

RAM: 8GB

Tárhely: 256GB SSD

 

Számtalan laptop megtalálható még a webáruház kínálatában, ezeket itt tekintheted meg.

Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

 

Robotporszívók

 

Ebben a kategóriában szinte az ILIFE és Xiaomi az uralkodó, persze megtalálhatóak más gyártó termékei is, de az előbbi két gyártó az amit nagyon sokan használnak megelégedettséggel. Mi az ILIFE V5 és ... terméket próbáltuk ki, amit itt tekinthetsz meg. Kérd EU Express szállítással, így sokat spórolhatsz

 

ILIFE V5 ILIFE V5S Pro
ILIFE V5 Intelligent Robotic Vacuum Cleaner Remote Control Robot Aspirador ILIFE V5S Pro Intelligent Robotic Vacuum Cleaner Cordless Dry Wet Sweeping Cleaning Machine
142.49$ 165.99$
   
ILIFE A4S  ILIFE V7S Pro
A4S ILIFE V7S Pro Smart Robotic Vacuum Cleaner
169.99$ 179.99$
   
ILIFE A6 Xiaomi Mi
ILIFE A6 Smart Robotic Vacuum Cleaner Cordless Sweeping Cleaning Machine Self-recharging Robot Original Xiaomi Smart Vacuum Cleaner
229.99$ 296.99$

 

A többi robotporszívót itt tudod megnézni

 

Szépségápolás

 

Szépségápolás, igen, mert nem csak műszaki kütyüket találhatók a nagy netes webáruházakban, hanem olyan termékek, amik, hát inkább a női olvasók használnak, de azért mi, férfiak sem maradunk ki a jóból. E kategória sztárja kétségkívül az elektromos fogkefe, mint termékvonal, hiszen fogat mindenki most és ha már ezt teszed, miért ne tennéd egy alaposabban tisztító elektromos fogkefével?

Gondolom nem mondok újat, hogy a Xiaomi termékei itt is kiemelkednek a többi termék közül, de ez árban meg is látszik, viszont vannak itt olcsóbb elektromos fogkefék is, amik nem jelentik azt, hogy rosszak, egyszerűen olcsóbbak. Egy-két példa, persze szinte számtalan létezik:

SOOCAS X3 Xiaomi DDYS01SKS SEAGO SG - 507
SOOCAS  X3 Rechargeable Sonic Electric Toothbrush Bluetooth Connectivity Xiaomi Ecological Chain Xiaomi DDYS01SKS Rechargeable Waterproof Sonic Electric Toothbrush APP Control with Dupont Bristles SEAGO SG - 507 Electric USB Sonic Toothbrush
43.99$ 33.99$ 11.89$

 

A többi elektromos fogkefét itt tudod megnézni

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2313047364
süti beállítások módosítása