20 km-es hatótáv, KERS és okos megoldások! Ez a Xiaomi Youth Edition elektromos roller

2017. október 23. 11:34 - nezdmitrendelszblog

Xiaomi 8.5 inch Tire Folding Electric Scooter Ultralight Skateboard with Intelligent BMS ( Youth Edition )

Korábban már volt szó a Xiaomi elektromos rolleréről az M365-ről, most itt van a kistestvére a Youth Edition. 20 km-es hatótáv, KERS, elektromos fékrendszer, tárcsafék, telefonos diagnosztika jellemzi. Szerencsére most csak 299$-ba, kerül, ami átszámolva nettó 76.000 forint. Így még karácsonyi ajándék esélyes is lehet. A Youth Edition mindent megkapott, amit a nagyobb testvére, egyedül az akkumulátor változott, így ennél a rollernél be kell érjük a "csak" 20 km-es hatótávval, de azért ez sem kevés.

A Xiaomi a közelmúltban bemutatta a M365 elektromos robogóját. Az összecsukható Xiaomi M365 elektromos roller már repülőgép minőségű alumínium ötvözetből készült, súlya 12,5 kg. Továbbá, fejlett E - ABS blokkolásgátló fékrendszerrel, tárcsafékkel, KERS-el (kinetikai energia-visszanyerő rendszer), sebességtartó automatikával és intelligens BMS rendszerrel van felszerelve.

 

Ne hagyd ki az Akció kereső rovatunkat, ahol legalább 100 termékhez szedtünk össze kuponokat, amivel jóval ár alatt vásárolhattok!

 

A Xiaomi volt olyan jó fej és nem egy olyan kisebb verziót csinált, amiből kihagytak pár extrát, hanem az előbb felsorolt tulajdonságok, mind-mind benne vannak ebben a verzióban is. A súlyát csökkentették, így 12 kg-ot nyom a mérlegen. Maximális hatótáv 20 km, maximális sebesség 25 km/h, a maximális terhelhetőség 120 kg.

Xiaomi 8.5 inch Tire Folding Electric Scooter Ultralight Skateboard with Intelligent BMS ( Youth Edition )Xiaomi 8.5 inch Tire Folding Electric Scooter Ultralight Skateboard with Intelligent BMS ( Youth Edition )
Főbb jellemzők:
- Az elektromos roller kettős fékrendszerrel van szerelve. Az első keréken E-ABS blokkolásgátló rendszer, míg a hátsó kerék mechanikus tárcsaféket használ. A fékút így 4 méterre rövidíthető, így sokkal biztonságosabb,

- A motor névleges teljesítmény: 250 W 

- intelligens BMS (Battery Management System) akkumulátor rendszer. Akkumulátor kondíció ellenőrzése akár a letöltött mobil applikáció segítségével,

- 6 védelmi funkció: rövidzárlat védelem, túl áram-védelem, túltöltés elleni védelem, túlzott kisülés elleni védelem, alacsony feszültség védelem, és a hőmérsékleti anomália elleni védelem ,

- Mozgási energia hasznosítás rendszer. Az elektromos robogóban lévő KERS átalakítja a mozgási energiát elektromos energiává, tehát visszatölti az akkumulátort, ha például egy lejtőn gurulsz lefelé,

- A Bluetooth-on keresztül okostelefonunkat csatlakoztathatjuk a rollerhez, így el tudjuk végezni a főbb beállításokat. Ezen felül kijelez minden adatot, töltöttség, feszültség méréss, sebsség, átlag  sebesség, stb... követni tudja a felhasználó szokásait, gyorsaság, az akkumulátor élettartamát, stb,

- 4 akkumulátor kapacitását megjelenítő LED a kormány részen,

- 3 másodperc alatt összecsukható, stabil és kényelmes 

Xiaomi 8.5 inch Tire Folding Electric Scooter Ultralight Skateboard with Intelligent BMS ( Youth Edition )Xiaomi 8.5 inch Tire Folding Electric Scooter Ultralight Skateboard with Intelligent BMS ( Youth Edition )

 

Specifikáció:
- Modell: Youth Edition
- Anyag: repülőgép minőségű alumínium ötvözet 
- kerék méret: 8,5 hüvelyk felfújható gumiabroncs 
- maximális forgatónyomaték: 16N.m 
- maximális sebesség: 20km / h, 18km / h (energiatakarékos üzemmód) 
- maximális távolság: 20km 
- fékrendszer: első E-ABS blokkolásgátló rendszer, hátsó mechanikus tárcsafék 
- motor névleges teljesítménye: 250W 
- maximális motorteljesítmény: 500W 
- Maximális dőlésszög: kb 14 fok 
- Vízálló fokozat : IP54 
- Hasmagasság: 87,5 mm 
- Maximális terhelés: 120 kg 
- Akkumulátor névleges teljesítmény: 71 W-os 
- töltő bemeneti feszültség: 100 - 240V, 50 / 60Hz 
- Akkumulátor feszültség: 42V 
- Töltési idő: 5,5 óra 
- Normál fogyasztás: 1.1 kWh 100 km 
- Mérete: 108 x 43 x 114 cm 
- Mérete összecsukva: 108 x 43 x 49cm 
- nettó tömeg Nyolc: 12 kg

1491788924157112.jpg

 

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Europe Railway Priority Mail szállítással kérhető, ami a GearBest állítása szerint olyan, mintha az EU Express szállítást választanád, azaz áfa mentesen küldik. 

 

Elkészültünk a Mit vegyünk karácsonyra rovattal, ahol megpróbálunk pár ötletet adni a karácsonyi ajándékozáshoz!

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1113057054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdnctrl 2017.10.24. 20:15:20

20 ezerért kéne is.
süti beállítások módosítása