Mit kaptunk ma? LEAGOO KIICAA MIX!!!

2017. november 07. 16:17 - nezdmitrendelszblog

dsc05359.JPG

Egy kicsit felpörögtek az utóbbi 1-2 hétben az események, hiszen szinte megrohamoznak minket az újabbnál újabb telefonok. Ez persze nem baj, de még nem végeztünk a Xiaomi Note 5A tesztjével sem, máris befutott a sokak által várt vékony kijelzőkeretes Vernee MIX 2, ma pedig a LEAGOO KIICAA MIX érkezett meg hozzánk, aminek fura módon a a felső oldalán maradt csak hely a beszélgetési hangszórónak. Utóbbi ugyanazon a vonalon mozog, mint a Vernee hasonló készüléke, itt is vékony kijelzőkeretekkel ellátott telefont kapunk, viszont nagyon alacsony áron.

A MIX kijelzője 5.5 colos, de sokkal kisebb, mint egy normál 5.5 colos telefon, hála a vékony kereteknek. Az IPS panel, ami FULL HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású és 401ppi-s értékkel rendelkezik. A készülék meghajtásáról egy MediaTek MT6750T processzor gondoskodik. Ez a processzor egy nyolc magos egység, aminek maximális órajele 1.5GHz. A memória sem szűkös, hiszen 3 GB-ot kapunk, a tárhely mérete pedig 32 GB, amit 256 GB-ig tovább bővíthetünk memóriakártyával és még a B20-as LTE-t is támogatja.

Ti, akik olvastok, tudjátok, hogy imádunk tesztelni. Kipróbálni, megnyomogatni az új termékeket és elmondani nektek, hogy mit tud és mi a véleményünk róla. Sok esetben csak már a kész cikket látod/láthatjátok a blog felületén. Amikor egy újdonság érkezik hozzánk, akkor a blogunk Instagram felületén szoktuk közzé tenni, hogy mit is próbálgatunk éppen. 

insta_2.jpg

Kövess minket továbbra is a Facebook oldalunkon és Instagramon is, hogy mindig frissen, első kézből értesülj az újdonsült tesztalanyokról, hírekről és akciós termékekről! Írjunk, beszéljünk, ötleteljünk együtt!

Amíg készül a teszt, íme néhány kép az új szerzeményről!

dsc05429.JPG

dsc05390.JPG

dsc05376-2.JPG

dsc05382.JPG

dsc05363.JPG

Ha megtetszett a telefon, akkor most egész olcsón, 106$-ért megvásárolható, amelyhez kérhetsz EU Express szállítást is. Ez azért is jó, mert nem csak olcsón kapsz egy ilyen telefont, de még áfát/vámot sem kell fizetned.

 

A cikket egy kattintással meg is oszthatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6013199891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása