Koogeek okos konnektor Apple HomeKithez

2017. november 08. 15:30 - nezdmitrendelszblog

2_31.jpg

Koogeek Smart Plug egy EU szabványú Wi-Fi-kompatibilis, intelligens fali csatlakozó, amely az Apple HomeKit technológiával működik. Lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök vezérlését, felügyeletét és ütemezését, még akkor is, ha nem vagyunk otthon, a Siri hangparancsaival, ütemezésekkel és időzítőkkel vagy a Koogeek Home alkalmazással. Azt is ellenőrizhetjük, hogy az intelligens aljzat használatban van-e, és monitorozza az áramfelvételt. Ezáltal vezérelni tudjuk az okos aljzathoz csatlakoztatott eszközeinket, hogy mikor kapcsoljanak ki, illetve be.

3_36.jpg

A Kogek különlegessége, hogy működik az Apple HomeKit és a Siri Voice Control-al együtt. Az Apple HomeKittel könnyen kezelhetjük a HomeKit-kompatibilis tartozékokat iPhone, iPad, iPod touch vagy Apple Watch segítségével. A Koogeek Home alkalmazással egyszerűen felügyelhetjük és ütemezhetjüki a csatlakoztatott készülékeket a 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózaton történő könnyű beállítással. Automatikusan be- vagy kikapcsolja az egy vagy több csatlakoztatott eszközt egy adott időben. Ellenőrizhetjük a fogyasztást is, hogy az aljzat használatban van-e, és monitorozza a csatlakoztatott eszközök valós idejű és havi teljesítményét. A havi oszlopot megérintve megtekinthetjük a csatlakoztatott eszközök napi teljesítményét az eltelt két hónapra visszamenően. Kompatibilis az iPhone, iPad, iPod touch ( iOS 8.1 vagy újabb rendszer) és Apple Watch modellekkel.

1_42.jpg
Ellenállás: 10A, 2500W (Max.) 
Rendszerkövetelmények
- Home Wi-Fi (802.11b / g / n, csak 2,4 GHz-es hálózaton) 
- WPA vagy WPA2 biztonsági protokoll
- Koogeek Home app (elérhető az App Storeból) 
Méret:  6.5 x 6.5 x 9.0 cm

A terméket itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

A cikket egy kattintással meg is oszthatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech apple koogeek

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2613205541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása