Heti szemezgető 44.

2017. november 11. 08:09 - nezdmitrendelszblog

Elérkezett a szombat, mi pedig jelentkezünk a már jól ismert Heti szemezgető sorozatunkkal!

 

Kesztyűk mobiltelefonokhoz

 2_33.jpg

Azt hiszem nem kell senkinek bemutatnom ezt a darabot. Biztos sokak kezén láttatok már ilyen vagy hasonló kesztyűt. Mivel a mobiltelefonok kijelzője érintésérzékeny, ezért ez télen gondot szokott okozni a kesztyűt viselőknek, viszont erre találták ki ezt a darabot. A kesztyű ujjainak végén egy érintésérzékeny szövet található, így bármilyen hideg is legyen, akkor is nyomkodhatjuk a telefonunkat. Azt mondhatnánk, hogy persze, de ezek általában csak vékony anyagból készültek. Az alábbi linkeken találhattok pár ilyen darabot.

A kesztyűket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

ILIFE V5 robotporszívó

ilifev5.jpg

Az automatikusan leálló és dokkolásra felcsatlakozni képes ILIFE termékét mi is kipróbáltuk. Felporszívóz a lakásban, csak programozd be mikor induljon el és mire hazaérsz ki is takarít. Távirányítójával akár manuálisan is vezérelheted. Olvasd el a róla készült tesztet.

Kérd EU Express szállítással, hogy spórolhass, így nem kell vámot fizetni.

A "ILIFEV5" kóddal 108.99$-ba kerül

Az ILIFE V5 robotporszívót itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Broadlink Universal WIFI / Infrás távirányító

 

 

A Broadlink terméke egy olyan központi irányító egység, amelyet okostelefonunkkal irányítva, bármely az otthonunkban lévő távirányítóval rendelkező eszközt vezérelni tudunk. Nem kell keresgélni a távirányítót a kanapé alatt, nem kell többé elemet cserélnünk bennük. Nincs szükségünk a TV-hez, HiFi-hez, légkondicionálóhoz és egyéb más eszközünkhöz külön-külön távirányító használnunk. Csak be kell konfigurálni a 12 méteres hatótávolságon belül működő eszközt és a telefonra telepített alkalmazással, minden eszközt egyaránt vezérelhetünk. A Micro USB porton keresztül üzemelő eszköz egy kis 5.5 x 5.5 x 6,4 cm méretű fekete henger. Wifin keresztül kommunikál IOS és Android rendszerű telefonunkon. A széles beállítási lehetőségeknek hála, beállíthatunk akár időzítőre is funkciókat. Így megadhatjuk, hogy a TV kapcsoljon be X órakor, amikor hazaérünk, de beállíthatjuk, hogy vezérelje a hifit, hogy indítsa el kedvenc lemezünket, abba az időpontban, amikor hazaérünk.

 

 A terméket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 Ne felejtsétek a legjobb akciókat, a kínai fekete pénteknek nevezett leárazásokat, Hogy karácsonyra olcsóbban szerezhesd meg a legjobb termékeket!11111.jpg

 

 

 DJI Spark

1_44.jpg

A különböző intelligens repülési módok, a két tengelyes mechanikus gimbal és a 12 megapixeles kamera, a kreativitásnak biztos szab határokat. A FaceAware segítségével a Sparkot a tenyerünkről lehet indítani, és a kívánat magasságban "lebegtetni". Használhatjuk a gesztus módot, hogy szelfit készíthessünk és 3 méteren belül a kezünk mozgatásával tudjuk vezérelni. 

A DJI Spark-ot itt tekintheted meg

Kóddal sokkal olcsóbb és válaszd az EU Express szállítást, hogy ne kelljen vámot/áfát fizetned. Kód: SparkMS45

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

64 GB-os SanDisk A1 Ultra Micro SDXC UHS-1 memóriakártya

1_45.jpg

A memóriakártyát itt vásárolhatod meg

A "SDA164GCP" kóddal még olcsóbb

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Vernee MIX 2

  maxresdefault-1.jpg

Lehet, hogy sokak már unják ezt a vékony keretes telefon mániát, de most nagyon jó hír, hogy a Vernee MIX 2 ára lement 157.99$-ra. És ehhez még EU Express szállítást is kérhetsz, tehát tudod, se áfa, se vám...
Kérhetjük fekete, illetve kék színben is. Hozzánk is megérkezett már és a teszttel is nemsokára végzünk, addig is itt tudod megtekinteni az általunk készített képeket.

Nem csak a külső lett átlagon felüli, hanem a mai szemmel nézve azok a hardverek is, amik belekerültek a telefonba. Hiába a nagy méretű 6 colos, 2160 x 1080 pixel felbontású kijelző, a vékony oldalkeretek által egy normál 5.5 colos telefon méretével ér fel. A Vernee jó kapcsolatot ápol a MediaTek-kel, eddig is az ő processzoraikat használták, nincs ez másként most sem. A megfelelő sebességről egy nyolc magos, 64 bites MTK6757CD, azaz Helio P25 gondoskodik, aminek maximális órajele 2.5GHz. Memóriából sem kapunk keveset, 4 GB-al gazdálkodhatunk, a tárhely mérete 64 GB, amit természetesen memóriakártyával bővíthetünk. 

A telefont itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással meg is oszthatod

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2013230619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása