Mit kaptunk ma? Digitális rajztábla

2017. november 15. 15:41 - nezdmitrendelszblog

dsc05509.JPG

8.5 colos, azaz 21.5 centiméter átlójú rajzfelület, amit egy gombnyomással letörölhetünk. A rajztáblája nagyon könnyű, csak 110 grammot nyom. A műanyag házának felső részén található a ceruza tartója, amellyel írhatunk vagy rajzolhatunk a kijelzőre.

dsc05519.JPG

Tökéletes jegyzetelésre, rajzolásra vagy arra, hogy gyermekünk kiélje a kreativitását, így akár rengeteg papírt takaríthatunk meg vagy megóvhatjuk a táblagépünket, ha eddig az volt gyerekünk kedvenc játékszere a rajzoláshoz.

Láttad már a mai Akció Keresőnket, ahol a legújabb, legolcsóbb termékeket találtuk meg?

 

Ti, akik olvastok, tudjátok, hogy imádunk tesztelni. Kipróbálni, megnyomogatni az új termékeket és elmondani nektek, hogy mit tud és mi a véleményünk róla. Sok esetben csak már a kész cikket látod/láthatjátok a blog felületén. Amikor egy újdonság érkezik hozzánk, akkor a blogunk Instagram felületén szoktuk közzé tenni, hogy mit is próbálgatunk éppen. insta_2.jpg

Kövess minket továbbra is a Facebook oldalunkon és Instagramon is, hogy mindig frissen, első kézből értesülj az újdonsült tesztalanyokról, hírekről és akciós termékekről! Írjunk, beszéljünk, ötleteljünk együtt!

 A teszttel nemsokára jelentkezünk!

 

Ha tetszik a termék, esetleg jó karácsonyi ajándék lenne, akkor itt tudod megnézni

A cikket egy kattintással meg is oszthatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6613278007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása