A mai nap ajánlata a gyerekeknek - Távirányítós helikopter 4.49$-ért

2017. november 22. 13:02 - nezdmitrendelszblog

mt331bl-1-41b0-bdlu.jpg

Igen, nem csalás, nem ámítás. Tényleg csak ennyibe kerül ez a játék helikopter. Persze nem szabad csodás manővereket és professzionális irányításra gondolni, de azt hiszem még én is szívesen kipróbálnám.

Az 17,5 x 11.5cm méretű helikopter csupán 35 grammot nyom a mérlegen. A reptetéséhez egy távirányító tartozik, amin nincsenek a szó szoros értelmébe vett gombok, csak a felszálláshoz szükséges indító tartozik hozzá. A helikopter infravörös érzékelővel van felszerelve, tehát ha tárgyat érzékel a közelében, eltávolodik tőle. Ergo, ha alátesszük a kezünket, akkor felfelé száll, majd leereszkedik, hogy a kezünkkel újra feljebb reptethessük.

mt331bl-1-41b0-7jyn.jpg

mt331bl-1-41b0-1d4a.jpg

Találtunk róla egy rövid videót, ami bemutatja a működését

Egy 75mAh kapacitású akkumulátor működteti, amit USB porton keresztül tölthetünk fel.

A terméket itt tekintheted meg, a 4.49$-os árával pedig best buy termék.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5513346415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása