Heti szemezgető 46.

2017. december 02. 07:07 - nezdmitrendelszblog

Ismét itt vagyunk a Heti szemezgető legújabb számával. Ezek voltak szerintünk a hét legjobb, illetve legérdekesebb termékei. Elindult a nyereményjátékunk, amiben egy Androidos okostelefonodhoz csatlakoztatható panoráma kamerát nyerhetsz. A részletekért kattints ide.

 

Intelligens dupla falú palack

 20171028092733_12739_eredmeny.jpg

Nem csak egy dupla falú 500ml űrtartalmú palack. Hanem egy olyan eszköz, ami kijelzi a beletöltött folyadék hőmérsékletét, képes jelezni, hogy már régen cseréltük benne a vizet, illetve felszerelték Bluetooth-al is, így képes értesítést küldeni a telefonunkra, hogy ne felejtsünk el folyadékot venni magunkhoz.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Ne feledd, elindultak az időzített akciók, amik 12.04-ig tartanak! Így már az akció kezdete előtt szétnézhetsz, hogy melyik korábban kiszemelt terméked lesz olcsóbb és mikor, hogy mások előtt lecsaphass rá

 

 

Daysky A3 laptop

 

 

A laptop alumínium ötvözetből készült, amely könnyűvé teszi, de ugyanakkor erős és könnyen hordozható. 14.1 colos 16:9 arányú IPS LED kijelzővel rendelkezik, felbontása 1920 x 1080 pixel.Az A3-ban egy 2MB cache-el rendelkező, 14 nanométeres Intel Celeron J3455 processzor kapott helyet, ami egy négy magos 1.5GHz alap órajelű processzor, ami maximálisan 2.3GHz-en működik turbo módban. A grafikus feladatokért az Intel HD 500 GPU felel. Memóriából dícséretes 8GB-ot kapott. Belső tárhelye egy 1TB kapacitású HDD, de mellé kapunk még egy 128GB-os SSD-t is. A kijelző felett egy 1.3 megapixeles HD kamera kapott helyet. A laptopon a szokásos csatlakozókat találhatjuk, 2 darab USB 2.0, Mini HDMI csatlakozó, amellyel más monitorhoz vagy televízióhoz csatlakoztathatjuk, akár 2K felbontásban. A gép kapott egy RJ-45-ös LAN csatlakozót, SD kártya foglalatot és fülhallgató csatlakozót is. A mellékelt töltőadapter 100V-240V-os és 19V-os, 2,1A-os töltést biztosít. A készülék támogatja az a/b/g/n vezeték nélküli kapcsolatokat. Billentyűzete angol kiosztású, a gépen egy előtelepített angol nyelvű Windows 10 fut, amit a Windows Update-en keresztül magyarosíthatunk.

A laptopot itt tekintheted meg és most a "DayskyA3" kóddal csak 319.99$-ba kerül, ami nem rossz ár, ha azt nézzük, hogy 8 GB memória, 1TB HDD és 128 GB SSD-vel szerelték fel.

Természetesen EU Express szállítással is kérheted, így nem kell áfát/vámot fizetned

 

 

Xiaomi Ultra-thin 10000mAh külső akkumulátor

 1476950763806585_eredmeny.jpg

A Xiaomi vékony külső akkumulátora nem csak formájában különbözik az elődjétől, hanem most már nem csak töltésre, hanem gyorstöltésre is képes 5.1 Voltot képes leadni 2.4A mellett, de ezen felül képes 9V / 12V leadásra is, amivel maximálisan 15W teljesítménnyel láthatjuk el a gyorstöltésre képes eszközeinket. Képes szabályozni a kimeneti áramerősséget, így csak az arra megfelelő eszközöknél engedélyezi a gyorstöltést. Szerencsére most csak 15.99$-ért a miénk lehet.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Zakitane telefonos lencsék

 

pac0017r-1-1041-qzuo.jpg

Az alumíniumötvözetből készült keret matt festést kapott, kis súlyának köszönhetően könnyen hordozható, 0.5X nagylátószögű objektív: 140 fokos nagylátószögű lencse. Tökéletes portréfotózáshoz és utazáshoz. 15x-os makró objektív: Ezzel a lencsével a telefon szinte egy nagyítóvá válik, így például egy virágot lefényképezve, óriási részletgazdagsággal találkozhatunk. Az optikai üveg tartós és szilárd, puha gumit peremmel, hogy ne karcolja meg a telefont. Könnyen fel és leszerelhető.

A csomagban kapunk egy nagylátószögű és egy makro lencsét, egy klipszet, objektív védő sapkát és egy szövet tokot is, amiben hordozhatjuk a kiegészítőket.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Xiaomi EUNI ES808 elektromos roller

 20170908174847_37664_eredmeny.jpg

Az EUNI akkumulátor 2-3 óra alatt feltölthető a mellékelt kínai szabványú töltőfejjel, így ehhez ajánlott egy EU átalakító fej beszerzése. A roller mérete: 106.00 x 51.00 x 110.00 cm, súlya 13.2kg. Az információkhoz egy kormányba szerelt kijelzőt kapunk, ami megjeleníti az adott sebességünket. A roller kapott két apró plusz kereket, ami abban segít, hogy ha az eszközt összecsukjuk, nem kell felemelve cipelni, hanem a váz alatti két kis kerék segítségével húzhatjuk is. Ez jó dolog, ha összecsukott állapotban szállítanánk a városban. Viszont kimaradt belőle a KERS és az ABS. A kormány jobb oldalán már nem egy rugós lefelé nyomható gázkart kapunk, mint az előző verzióknál, hanem ez már be lett építve a kormányba. A Youth Edition-hoz képest 100kg-ra csökkent az eszköz terhelhetősége és 20km/h-ban maximalizálták a sebességhatárt. Ezzel szemben a megtehető távolság 25 kilométerre nőtt. Az elektromos roller kettős fékrendszerrel van szerelve. A gáz elvételekor az elektromotor fékezi le az eszközt, de a fékezéshez használhatjuk a bal oldalon található fékkart is. A motor névleges teljesítmény: 250 W. Felszerelték Intelligens BMS (Battery Management System) akkumulátor rendszerrel. Akkumulátor kondíció ellenőrzése akár a letöltött mobil applikáció segítségével. A Bluetooth-on keresztül okostelefonunkat csatlakoztathatjuk a rollerhez, így el tudjuk végezni a főbb beállításokat. Ezen felül kijelez minden adatot, töltöttség, feszültség mérés, sebesség, átlag  sebesség, stb... követni tudja a felhasználó szokásait, gyorsaság, az akkumulátor élettartamát, stb. Kormányba épített computer, IPX5 védelem, pár másodperc alatt összecsukható. Minden eddigi Xiaomi roller él olcsóbban, áfa/vám mentesen.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Jó hír, hogy az "Europe Railway Priority Mail" szállításnak köszönhetően a GeatBest információi szerint áfa ás vám mentes a szállítás, ugyan úgy, mint az EU Express esetében.

 

 

UMIDIGI S2 Pro

 1510915228487507_eredmeny.jpg

15.81 x 7.46 x 0.88 cm méretű és 186 gramm tömegű készülék, a víz fröccsenésnek is ellenálló házban, egy, az előbb említett 18:9 képarányú 6 colos 2160 x 1080 pixel felbontású TDDI In-cell kijelzőt kapott. A védelemről a  Gorilla Glass 4 gondoskodik. Az unibody kialakítású házban a MediaTek Helio P25-ös processzora dolgozik, ami egy 64 bites, nyolc magos CPU, maximálisan 2.6GHz-en. 6GB LPDDR4X memóriát kapott, a belső tárhelyének méretével sem fukarkodtak, hiszen 128GB-tal látták el. A készülék előlapján egy 16 megapixeles kamera kapott helyet, a hátlapon pedig egy 13 és 5 megapixeles dupla optika helyezkedik el, függőlegesen osztozva a dupla LED-es villanóval. A készülék természetesen két NANO SIM kártyát képes kezelni, illetve az egyik SIM kártya helyére behelyezhetünk egy maximum 256GB-os MicroSD memóriakártyát is. A gyártó a világon az első 6GB/128GB-os Full screen készülékként tekint az S2 Pro-ra, ami a nagy memória és tárhely páros mellett 5100mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami támogatja a Fast Charge 2.0 gyorstöltési technológiát.

 Természetesen EU Express szállítással is kérheted, így nem kell áfát/vámot fizetned

Az UMIDIGI S2 Pro-t itt tekintheted meg

Mondd el másnak is, a cikket egy kattintással megoszthatod

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2113409375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása