Miénk lehet BB-8 a Star Wars-ból

2017. december 09. 11:07 - nezdmitrendelszblog

rm8135_1.jpg

Az utóbbi Star Wars részekből ismertté vált BB-8 szerethető kis robotja megihlette a játékkészítőket és megalkották a távirányítós mini verziót.

 

rm8135_4.jpg

A kis robot 20.5 x 13 centiméter méretű, súlya 481 gramm. A kör alakú testben 4 darab AA méretű ceruza elem látja el energiával a robotot, míg a távirányítója 2 db elemmel működik. A kis robot 360 fokban képes haladni, a mágneses robotfej pedig, akármilyen pozícióban áll a robot teste, mindig egy helyben marad. Sőt lehetőségünk van a fejet teljesen körbeforgatni. A robotot LED-ekkel is ellátták, így azok világíthatnak is.

rm8135_6.jpg

rm8135_7.jpg

A TomTop-nál most 21.9$-ba kerül ingyenes szállítási költséggel és ha egy darabot választunk, akkor még Kínából rendelve is vám/áfa határ alatt lesz, de megvásárolható akár németországi raktárból is. Most elérhető egy karácsonyi kiadás is, amiben egy kis Télapó sapkát is kapott a kis robot.

A terméket itt tekintheted meg

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2213465029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása