Mit kaptunk ma? Egy 3D nyomtatót!!!

2017. december 14. 11:25 - nezdmitrendelszblog

dsc05609.JPG

Végre! Nem tudom milyen régen vártuk már, hogy belekóstolhassunk a 3D nyomtatás hihetetlen távolinak és sci-fibe  illő megoldásába, ami már nem csak egy álom, hanem itt fekszik előttünk!

Egy kicsit még hiányos, itt ül csupaszon az asztalon, mi pedig mint egy műtőben szorgoskodó orvos sereg, próbáljuk véghez vinni ezt a lehetetlennek tűnő vállalkozást, hogy végre egy darabban lássuk. 

dsc05611.JPG

Tudjátok, imádunk tesztelni! Kipróbálni, megnyomogatni az új termékeket és elmondani nektek, hogy mit tud és mi a véleményünk róla. Sok esetben csak már a kész cikket látod/láthatjátok a blog felületén. Amikor egy újdonság érkezik hozzánk, akkor a blogunk Instagram felületén szoktuk közzé tenni, hogy mit is próbálgatunk éppen. insta_2.jpg

Kövess minket továbbra is a Facebook oldalunkon és Instagramon is, hogy mindig frissen, első kézből értesülj az újdonsült tesztalanyokról, hírekről és akciós termékekről! Írjunk, beszéljünk, ötleteljünk együtt!

 A teszttel nemsokára jelentkezünk!

 

Mondd el másnak is! A cikket egy kattintással megoszthatod

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9713498265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása