Heti szemezgető 48.

2017. december 16. 07:57 - nezdmitrendelszblog

Ez a hét megint gyorsan eltelt. A Xiaomi bemutatta és elérhetővé tette a Redmi 5 szériát egy kisebb és egy nagyobb testvérrel. Közben a Vernee sem ült tétlen, hiszen már kapható az "X" nevű modelljük, ami szintén vékony kijelző keretet kapott, de az előd MIX 2 után, ez inkább a Samsung idei zászlóshajójára hasonlít. 

Mi pedig megkaptuk életünk első 3D nyomtatóját és nekiálltunk a tesztnek, amiről már láthattok képeket az Instagramon is.

Időközben elkészítettük a nagy Időzített akciós listánkat is

eu_idozitett_1.jpg

Most pedig következzen az a lista, amiben összegyűjtöttük a hét szerintünk legjobb termékeit!

 

 

USB-s LED lámpa

 

Új kontextusba helyezték az USB portra csatlakoztatható éjszakai billentyűzet megvilágítását szolgáló LED lámpát, hiszen egy kis űrhajóst alkottak köré a tervezők. Ha sokat ülünk a számítógép előtt, de nem szeretnénk a többieket zavarni, hogy felkapcsoljuk a lámpát, akkor jó szolgálatot tehet ez a kis kiegészítő, ami a "Robot123" kóddal fél áron 1.89$-ba kerül.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Meiigo Note 8 

 

A MEIIGOO Note 8 egy 18: 9-es teljes képernyős okostelefon, amelyet a Samsung Galaxy Note 8 ihletett. Egy 5,99 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelynek szélei le lettek kerekítve. A kijelző felbontása 2160 × 1080 képpont. A hátlapon található a dupla hátsó kamera és az ujjlenyomat-érzékelő. A hátlapot fényes üveg borítja. A készülék egy MediaTek MT6750T Octa-core processzort és a Mali T860 MP2 GPU-t kapott. 4 GB RAM és 64 GB ROM áll a rendelkezésünkre. A tárhely 256 GB-ig bővíthető microSD kártyával. A MEIIGOO 8 készüléken az Android 7.1 fut.

Ami a kamerákat illeti, a hátlapi optika 13MP és 5MP-es, bokeh, mélységélesség és fekete-fehér funkcióval. Támogatja a 1080p felbontású videók készítését 30fps-sel. A selfie kamera egy Sony Exmore RS 5MP-es érzékelővel rendelkezik, és támogatja az arcazonosítást is. A készülék egy 3300mAh kapacitású akkumulátort kapott és támogatja a B20-as LTE-t is.

A készüléket itt tekintheted meg

 

 

Jumper EZBOOK 3 PRO

 

A Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook hasonlít az általunk is tesztelt CHUWI 12.3 LapBook-hoz, ami nagyon tetszett nekünk, viszont az akció keretében most 50$-al olcsóbb nála. Alumínium borítása, vékonysága és könnyedsége az Apple termékeit juttatja az ember eszébe.
Jumper Az EZBOOK 3 PRO egy 13,3 hüvelykes FHD IPS kijelzővel van felszerelve. Az Intel Apollo Lake N3450 processzorral működő gép biztosítja a teljesítményt hosszú távon, hála az alacsony energiafelhasználásnak. A 6 GB memória még mindig meglepő egy ilyen kis gépben, ez dicséretes a gyártó részéről.A HDMI kimenete révén, lehetővé teszi a monitorokhoz, tévékészülékekhez vagy projektorokhoz való csatlakoztatását. A kétcsatornás 2.4GHz/5GHz WiFi támogatás lehetővé teszi a nagy sebességű szörfölést az interneten. 

Főbb jellemzői: 
- Microsoft Windows 10 Home,
- Intel Apollo Lake N3450 négy magos 1.1 GHz-től akár 2,2 GHz-ig,
Ultra-alacsony feszültségű platform és a négymagos processzor maximális hatékonyságú teljesítményt nyújt. Az Intel Turbo Boost technológia dinamikus extra energiát biztosít, amikor csak szüksége van rá,
- 13,3 hüvelykes FHD IPS képernyő 1920 x 1080 képpont felbontással,
- 6 GB-os DDR3 RAM a fejlett multimédiás alkalmazásokhoz,
Nagyszerű sávszélességű RAM, amely a játékok, fotók és videószerkesztő alkalmazások zökkenőmentesen történő futtatásához egyszerre több programot és böngészőlapot is képes lejátszani,
- 64 GB eMMC Storage Capacity (támogatja az M.2 SSD bővítést) Helyet biztosít a képek, videók, zenék és egyéb képek tárolására,
- 128 GB-os MicroSD kártya bővíthetőség,
- Előlapi 2.0MP-es előlapi kamera,
- Dual Band 2.4GHz / 5.0GHz WiFi, 802.11b / g / n / ac.

Durván leesett az ára. 293$ helyett 219$-ba kerül ez a kis 13.3 colos gyöngyszem a "Guidejumper" kóddal.
EU Express-sel is választható, így nem lesz gondunk az áfára/vámra sem.

A laptopot itt tekintheted meg

 

 

Oukitel MIX 2

 

A Vernee MIX 2 készülék után megjelent az Oukitel is a saját vékony kijelző kerettel készített telefonjával. Ha a hatalmas 5.99 colos 2160 x 1080 pixel felbontású LTPS INCELL kijelzőt nézzük, akkor összetéveszthetetlenül a Samsung Galaxy S8 ugrik be róla. A készülék 15.78 x 7.50 x 0.88 centiméter méretű. A súlyát már az üveg hátlapból sejteni, lehet, hogy nem lesz könnyű jószág, 233 grammot nyom. Egy nagyon jó összeállítást kapunk, hiszen a processzora a MediaTek Helio P25, ami egy nyolc magos, maximálisan 2.39 GHz-en pörgő CPU, ami mellé egy Mali T880 MP2 grafikus gyorsítót kapunk. Az időtállóságra is odafigyeltek, így egy darabig biztosan nem leszünk szűkén a memóriának, 6GB-ot kapunk, míg a belső tárhely mérete 64GB. Ha az utóbbit keveselnénk, akkor MicroSD kártyával is bővíthetjük, ha hinni lehet a leírásnak, 512GB-ig! A készüléken Android 7.0 fut, természetesen elérhető a magyar nyelv is. Az előlapon nem találunk home gombot, ezt szoftveresen oldották meg a mérnökök, amit egy érintésre eltüntethetünk, majd visszahozhatunk. Az előlapon egy fizikailag 8 megapixeles optikát kapunk, amit az Oukitel 13 megapixelesre skálázott fel, igazából nem is értjük, hogy miért volt erre szükség. Az üveg hátlapon egy 16 és egy 0.3 megapixeles másodlagos kamera kapott helyet. Itt is éltek a felskálázás lehetőségével, így aki szeretné, maximálisan 21+2 megapixeles képeket is készíthet. Nagy örömünkre támogatja a magyarországi B20-as LTE-t, és két Nano SIM kártyát használhatunk. Az üveg hátlap alatt egy 4080mAh kapacitású telep kapott helyet, amit a gyorstöltés funkciónak köszönhetően villám gyorsan feltölthetünk.

Az Oukitel MIX 2 készüléket itt tekintheted meg

 

 

U-Trak Vízzel működő óra

 

Nekünk nagyon tetszik az U-Trak megoldása, hogy nem kell az órába elemet cserélni, csak fel kell tölteni vízzel és ha hónapokkal később elkezd merülni, csak utána kell töltsük a csapból. Az óra a vízben található ionokat használja fel a működéséhez. Így, egy egyszeri vízzel való feltöltéssel több hónapig képes üzemelni. Ha a kijelzőn megjelenő kép halványodni kezd, csak újra kell tölteni az óra tartályát és tovább működik. 

Az órát itt tekintheted meg

 

 

ILIFE V5 robotporszívó

 

Újra bekerült a Heti szemezgetőbe az ILIFE terméke, hiszen nem csak egy jó ár/érték arányú termék, de most még kedvezmény is van rá és az EU Express szállítással nem kell rá se áfát se vámot fizetni.Az automatikusan leálló és dokkolásra felcsatlakozni képes ILIFE termékét mi is kipróbáltuk. Felporszívóz a lakásban, csak programozd be mikor induljon el és mire hazaérsz ki is takarít. Távirányítójával akár manuálisan is vezérelheted. Olvasd el a róla készült tesztet.

Kérd EU Express szállítással, hogy spórolhass, így nem kell vámot fizetni.

A "ILIFEV5" kóddal 108.99$-ba kerül

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Ioutdoor T1

 

Korábban írtunk az Ioutdoor T1 strapatelefonjáról. Nem olyan rég volt, de már most árcsökkentést kapott, így most 29.99$-ba kerül. Az készülék nemcsak, hogy képes ellenállni akár 2 méter magasról való leejtésnek is, de az IP68-as védelemmel ellátott készülék, akár 1,5 méteres mélységet is 30 percig képes túlélni. 

A telefon egy 2.4 colos kijelzőt kapott. Sokaknak talán szokatlan lehet az érintőképernyő helyett a normál billentyűzet, de sok esetben praktikusabb, mint egy kapacitív kijelző. A telefont ellátták hangrögzítővel, FM rádióval, mp3 lejátszóval és ébresztővel is. A készülék dual SIM-es, így két Micro SIM kártyát helyezhetünk bele. A T1 egyik legfontosabb jellemzője a kiváló beépített antennája,  (Nemzetközi sztenderd: 28db, T1: 32db). A hátlapra egy 2 megapixeles kamera került, az elkészített képeket ajánlott MicroSD kártyára mentenünk, amit a telefon maximum 32GB-ig támogat, mert a telefon belső tárhelye igen szegényes, csupán 32MB áll a rendelkezésünkre. A 2100mAh akkumulátor kapacitással akár 1000 óra készenléti időt, 1320 perc hívást vagy 2400 perces zene lejátszást érhetünk el. Így biztosan nem kell minden nap a töltő után nyúlnunk. A készülék az Angol, Orosz, Francia, Német, Spanyol, Portugál, Olasz, Lengyel, Török, Román, Cseh mellett a Magyar nyelvet is támogatja.

A készüléket itt tekintheted meg

 

 Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus

A Redmi 5-ben egy 5,7 colos HD+ felbontású teljesít szolgálatot, amelynek felbontása 1440 x 720 pixel. Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, a hátlapon pedig egy 12 megapixeles optika teljesít szolgálatot.  A motorháztető alatt egy 14nm-es Qualcomm Snapdragon 450 processzor duruzsol, ami nyolc darab, maximum 1,8 GHz órajelű Cortex-A53-as magot tartalmaz big.LITTE elrendezésben. Memóriából 3GB-ot kapott, míg a belső tárhely mérete 32GB. A készülék a legújabb MIUI 9 rendszerrel érkezik. Az NFC támogatás sajnos kimaradt, de ellátták Bluetooth V4.2, b/g/n WiFi-vel és ismeri a GLONASS, Beidou műholdakat is. A készülék Dual SIM képes, a hátlap alatt pedig egy 3300mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot.

A Redmi 5-ös készüléket itt tekintheted meg

 

A Redmi 5 Plus a nagy testvér, hiszen ő egy 2160 x 1080 képpontos, 18:9 képarányú 5,99 colos kijelzőt kapott. És erősebb is a sima ötösnél. A számítási feladatokat itt egy Snapdragon 625-ös processzor látja el, ami egy nyolc magos, maximálisan 2GHz-en üzemelő processzor. Memóriából 3GB-ot, míg belső tárhelyből 32GB-ot kapott. Mindent tud, amit a kistestvér, viszont itt megnövelték az akkumulátor méretét, a hátlap alatt itt már egy 4000mAh-s telep lapul.

A Redmi 5 Plus-t itt tekintheted meg

 

 

Vernee X

 

A legújabb Vernee a Samsung Galaxy S8-hoz hasonló kijelzőt kapott. Mérete 5.99 col, felbontása pedig 2160 x 1080 pixel. A 15.95 x 7.60 x 0.98 centiméter méretű és 199 gramm súlyú telefon kijelzővédő üvegének és fém házának oldalai minden oldalról le lettek kerekítve. Ebbe a 0.98 cm vékonyságú házba egy 6200mAh kapacitású akkumulátort építettek bele, amit az OTG képes USB Type-C portont keresztül tölthetünk fel a készülék mellé kapott gyorstöltővel. A telefon lelke egy MediaTek MTK6763, azaz egy Helio P23-as processzor, ami egy 64 bites, nyolc magos, maximálisan 2.0 GHz-en járó CPU. Nem fukarkodtak a tárhelyekkel, memóriából 6GB-ot, belső tárhelyből pedig 128GB-ot pakoltak bele és meghagyták a memóriakártyás bővíthetőséget is, amivel újabb 128GB-ra tehetünk szert. A telefon természetesen támogatja a magyarországi B20-as, 800MHz-es LTE-t is, amibe egy Micro SIM és egy Nano SIM kártyát helyezhetünk bele. Az X összesen négy kamerát kapott, egy 13 és 5 megapixeles páros kapott helyet az előlapon, míg hátul egy 16 és 5 megapixeles optika várja a képek készítését. A telefon a/b/g/n WiFi-vel, Bluetooth 4.0-val érkezik. A hátlapi kamerák alatt helyezték el az ujjlenyomat olvasót. A telefonon Android 7.1 fut a gyártó VOS felületével, ami természetesen támogatja a Magyar nyelvet is. Szereztünk rá kedvezményt, így a „VerneeX” kóddal 249.99$-ba kerül.

A Vernee X készüléket itt tekintheted meg

 

 

Ha tetszett a cikk, mondd el másnak is. Egy kattintással megoszthatod.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4713503523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása