Beszélgettünk a GearBest-tel

2017. december 18. 11:09 - nezdmitrendelszblog

111_1.jpg
Még mindig merülnek fel kérdések az EU Express szállítással kapcsolatban, de lehet, hogy van kiút, amit sokan nem ismernek.
 
Kicsit beszélgettünk a GearBest-tel és azt tanácsolták nekünk, hogy válasszuk a "Belgium Registered" szállítást. Mivel ezt a szállítási formát nem sokan használják, így néhány esetben valamivel hamarabb tudják a csomagokat kézbesíteni.
Van egy pozitív oldala is, a visszajelzések alapján sok esetben áfa/vám mentesen érkeznek meg a termékek, de ezt nem tudja a GB 100%-ban garantálni, hiszen a kimondottan erre a lehetőségre kialakított szállítási folyamat (EU Express) sajnos szünetel. Így eddig ez egy vész megoldásnak tekinthető.
Így, ha valamilyen terméket amúgy is megrendeltél volna, amibe belekalkuláltad az áfa vagy vám díjat, akkor válaszd a Belgium Registered szállítást. Így legjobb esetben lehetséges, hogy nem kel áfa/vám költséged fizetned.
Mi is kipróbáljuk ezt a szállítást, ma adtunk le pár rendelést, így ha megérkeznek a termékek természetesen beszámolunk a szállítás folyamatáról is.
 
Másik opcióként pedig itt vannak az Európai raktár termékei, amikre garantáltan nincs áfa/vám díj.

GearBest Európai raktáras termékek

Ha tetszett a cikk, mondd el másnak is. Egy kattintással megoszthatod.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5313509111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása