EU raktár változás! És tudtad, hogy beválthatóak a vásárlásból szerzett pontjaid?

2018. január 17. 10:26 - nezdmitrendelszblog

nevtelen_18.jpg

Lehet, hogy már találkoztatok vele, egy új választható raktár jelent meg a termékek rendelésénél. Ez igazából nem is új dolog, eddig is láthattuk, de régebben EU jelölést kapott, most pedig G-W-ként (Global Warehouse) utalnak rá és kapott egy számot mellé, ami az adott raktárat jelöli. Innen továbbra is áfa és vám mentesen lehet rendelni a termékeket, hiszen ezek továbbra is az Európai raktárakat jelölik.

Itt van például a Xiaomi Mi 6, ami ki tudja meddig, de elérhető EU raktárból, a mi esetünkben G-W-16. Tehát, ha egy termék a G-W jelölésű raktárból érkezik, akkor nem kell rá vámot és 27% áfát fizetni, amivel igencsak sokat lehet spórolni egy drágább terméknél.

 1111_2.jpg

 

 

Tudtad?

A vásárlásaid után pontokat kapsz a GearBest-től, amiket ha összegyűjtesz és egy adott százalékban felhasználhatod a következő termék vásárlásánál. Ha nem tudtad, akkor ideje most már spórolni egy kicsit és használd fel ezeket a pontokat.

Az összegyűjtött pontjaidat a profilodra kattintva a My Points menüpont alatt láthatod. Itt kiírja hány pontot gyűjtöttél össze és, hogy ezek a pontok pénzre váltva, hány dollárnak felelnek meg.

gb_pontok_1.jpg

 

Ezzel kapcsolatos, és lehet, hogy már te is kaptál értesítést róla e-mailben, hogy a 2017 Október 31-ig összegyűjtött pontokat 2018 Április 1-ig fel kell használni. Mi is gyűjtögetjük, úgyhogy ha valamit legközelebb vásárolunk, egy részét majd a pontokból fogjuk "kifizetni".

Ha egy terméket beraksz a kosaradba, akkor a Proceed to Checkout gombra kattintva választhatod ki a szállítási módot és itt adható meg az összegyűjtött pontokból történő levonást.

gb_pontokbevaltas.jpg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8313580515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2018.01.17. 11:56:37

sőt, a pontokkal csökkentés bizonyos akciós árakra is igaz: ami kupon kód beírásával lesz olcsóbb, azokra nem, de például az EMAIL ONLY (hírlevélben érkezett) olcsó árakból még lehet csökkenteni pontokkal is. ez a Gearbest egy nagy előnye, a másik nagy webáruházban szinte mindig minden akciós valamilyen ürüggyel, se kupon, se pont.
süti beállítások módosítása