17$-os kézi játékkonzol Game Boy és retro mániásoknak

2018. január 20. 10:43 - nezdmitrendelszblog

t1440bl-1-ccf8-7vv1.jpg

Nekem sajnos soha nem volt, de gyerekként mindig is szerettem volna egy Game Boy-t. Most pedig ki játszik ilyenekkel, amikor a telefonomon is sokkal szebb grafikájú játékok futnak? Hát azok, akik abban a korban nőttek fel, amikor én is gyerek voltam és még mindig elvarázsolja őket ez az retro korszak, amikor még nem az volt a fontos, hogy hogyan is néz ki egy játék.

Az apró kínai kezek megint valami újat alkottak. Voltak és vannak szép számmal 8bit emulátorok pc-re és mobiltelefonra, ahol újrajátszhatjuk kedvenceinket. De most megalkottak egy apró kézikonzolt, amiben 129 klasszikus játék található.

t1440bl-1-ccf8-4lpx.jpg

Attól, hogy pontosan milyen játékok találhatóak meg rajta, nem kaptunk listát, viszont a TomTop-nál elérhető egy általuk készített videó a termékről.

A konzol 10 x 6.8 x 1.5cm méretű, súlya pedig 75 gramm. Három színben választható, piros, fekete és kék színben. Egy 2.2 colos kijelzőt kapott, így út közben, a buszon ülve is játszatunk. Akkumulátora 450mAh kapacitású, amit a mellékelt USB kábellel tölthetünk.

t1440bl-1-ccf8-vvbk.jpg

A terméket itt tekintheted meg 16.99$-os áron és még a szállítás is ingyenes

Ha érdekelnek ezek a játékok, nézd meg a Heti Szemezgetőben is található másik változatot, hiszen kézi konzol létére, még a TV-re is rá lehet kötni.

 


Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8413589741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása