iGPSPORT iGS20E GPS-es kerékpár computer - A nagyok tudása alacsony áron

2018. március 19. 14:25 - nezdmitrendelszblog

igs20e_03_eredmeny.jpg 

Korábban írtunk a Garmin kerékpárra szerelhető órájáról, amivel számos adatot mérhetünk. Természetesen nem maradhat el ezen megoldások pénztárcabatár verziói sem, kiváltképp, hogy reméljük, hamarosan elfelejthetjük ezt a ködös, havas időt és újra mi is két kerékre pattanhatunk.

y4491-1-b29f-qyeb_eredmeny.jpg

Nem egyszer én is kíváncsi voltam, hogy egy hosszabb kerékpárút során milyen gyorsan tudom hajtani a biciklit, mennyi kalóriát égetek el. De amit nagyon szerettem volna, az az, ha térképen meg tudom nézni, hogy merre tekertem el és ehhez nem kell a mobiltelefont magammal vigyem, hogy ne zavarjon egy hosszú út alatt. Ez idáig a drágább termékek privilégiuma volt. A iGS20E vezeték nélküli kerékpár computere GPS-szel lett felszerelve, de nem szálltak el az árazással, hiszen csak 29.99$-ba kerül.

igs20e_05_eredmeny.jpg

A iGPSPORT termékének háza IPX6 védettséget kapott, így nem árt neki, ha elkap minket egy nagy eső. Az automatikus háttérvilágítással rendelkező óra monokróm LCD kijelzőt kapott, amelyről leolvashatjuk az aktuális sebességünket, az átlagsebességet, megtett távot, tengerszint feletti magasságot, maximális sebességet, hőmérsékletet és kalóriát is. És a legjobb, amit a kategóriában, ilyen alacsony áron tud a termék, az pedig a GPS. A computer által rögzített hely adatokat, a számítógéphez csatlakoztatva vissza tudjuk nézni, illetve szinkronizálhatjuk a mért adatokat a www.igpsport.com vagy a www.strava.com oldalon keresztül.

y4491-1-b29f-1b8v_eredmeny.jpg

Beépített akkumulátorát USB kábelen keresztül tölthetjük fel. Egy feltöltéssel 25 óra folyamatos működésre képes. Az iGS20E-hez kapunk két felfogató gyűrűt, egy tartókonzolt, leírást és a GPS adatok visszanézéséhez egy USB kábelt is.

Az iGPSPORT iGS20E GPS-es kerékpár computert itt nézheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2913752500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása